ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE

Autor:

Zabava

02.12.2017

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović održao je prvi od tri koncerta "Dva sveta" u Sava centru. Publika je bila oduševljena zvucima džeza i svinga, a interesovanje za Joksimovićev koncert je bilo toliko da su se tražile i karte više.

RepublikaFoto: Aleksandar Kujučev
Željko Joksimović

Kantautor Željko Joksimović sinoć je  održao prvi od tri koncerta "Dva sveta" i oduševio brojnu publiku u prepunom Sava centru.

Od Željkovih kolega, prijatelja, do političara u prvim redovima se našla i njegova supruga Jovana Joksimović koja je blistala svojim izgledom i privukla najviše pažnje.

Najemotivnije je bilo kada je Joksimović u pratnji sjajnog orkestra otpevao jednu od svojih najlepših balada “Ljubavi”, ali i čuvenu pesmu Ljubiše Stojanovića Luisa "Ne kuni me, ne ruži me majko".

U drugoj strofi ove numere Željku se pridružio sjajni pevač i trombonista Mladen Lukić. Osim velikih jugoslovenskih hitova, muzičar je u sving maniru otpevao i neke od svojih najvećih hitova, prenose Novosti.

Joksimović je nedavno bio i u Sarajevu, a pogledajte kako ga je publika tamo dočekala!

 

Sarajevo #ljubavi moja! #skenderija #concert #dvasveta

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Nov 30, 2017 at 11:26am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading