(VIDEO) RUŽA PROVOCIRA BIVŠEG: Habibi, još te volim!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.07.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li će on reći!

RepublikaFoto: instagram.com/ruza_rupic
Zapalila je jutjub!

Najuticajnija influenserka u Srbiji i buduća muzička zvezda Ruža Rupić objavila je hit singl pod nazivom „Habibi, još te volim" koji je za nju napisao hitmejker Filip Miletić.

Mlada pevačica vredno je radila na ovoj numeri i tek kada je maksimalno bila zadovoljna kako pesma na kraju zvuči, odlučila je da snimi i visokobudžetni spot u kojem izgleda nikad bolje.

RepublikaFoto: Promo foto
Spremila je poslasticu za fanove!

S obzirom na to da se kroz budući hit obraća muškarcu s kojim je bila, a kojeg i dalje voli, fanovi atraktivne plavuše se pitaju da li je numeru posvetila bivšem dečku.

RepublikaFoto: Promo foto
Posvetila pesmu bivšem?!

- Rekla sam da svoje ljubavi neću javno da eksponiram. Poslednji put kada sam to uradila nije se završilo onako kako sam želela. Sada je najvažnija moja nova pesma i autorski tim s kojim prvi put sarađujem. Veliko je zadovoljstvo pevati pesmu čoveka koji je komponovao neke od najvećih hitova današnjice. Posebno sam zahvalna svom timu sa Sašom Mirkovićem na čelu - rekla je Ruža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading