sloba radanovic

Autor:

Zabava

13.07.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović sinoć je imao promociju svog prvog albuma "Momak iz provincije" u jednom prestoničkom lokalu, a za naš portal otkrio je 

- Snimanje je trajalo pola godine, počeli smo u doba Korone, u doba onih strožijih mera, karantina, završili smo ga skoro, pre neki dan smo završili poslednju pesmu. Stvarno smo dosta radili na njemu , posvetili smo se, hteli smo da sve bude bez greške, tako da sam ja prezadovoljan kako je sve ispalo - a onda dodao da za je baladu ''Na današnji dan'' on radio muziku i tekst, kao i da s obzirom na to da je albumom sve obuhvaćeno, te da misli da će se svako u nekoj pesmi pronaći.

Priznao je da je preponosan na ceo projekat, a što se tiče njegovog daljeg angažmana kao tekstopisca da će nastaviti da radi i za sebe, kao i za svoje kolege za koje je već počeo da radi, ali njihova imena nije želeo da otkriva.

A onda je otkrio koliko je uložio u ceo projekat i da li je bankrotirao:

- Ne, ja sam ekonomičan čovek, nisam nikome dužan ništa, hvala Bogu, izgurao sam sve ovo, muški kako treba - a na pitanje da li je dao jedan stan na sve ovo, rekao je:

- Nije baš stan, u stvari, nije stan u Beogradu, možda i jeste jednosoban, ali ne žalim. Ja nisam čovek kog zanimaju kola i nekretnine, ja više volim da ulažem u nešto što će ostati iza mene, da se posvetim tome i ne kajem se.

A za devojku Jelenu Đuričanin je rekao da mu je u svemu ovome bila velika podrška, u organizaciji čitave promocije, ali i generalno u životu da mu je velika podrška i da joj je neizmerno zahvalan na svemu, a na pitanje kada će svadba i da su svi rekli da je spreman za sledeći korak u vezi, kroz osmeh je rekao - Ne znam još, obavestiću vas na vreme, starmao sam.

Naveo je i da je majka preponosna na njega:

- Mnogo mi je drago što je tu večeras, trenutno nije u stanju da je toliko pokretna, ali mnogo mi je drago da je tu večeras sa nama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading