(FOTO) ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE TAJNO UDALA? Isplivala fotografija zbog koje se usijao internet, a jedna DETALJ je ŠOKIRAO sve!

Autor:

Zabava

12.07.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

Foto: printscreen/instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija se udala?

Pevačica Anastasija Ražnatović ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović jedna je od atraktivnijih estradnih umetnica mlađe populacije, zbog čega se uvek nalazi u top listama najlepših dama.

Često imamo priliku da vidimo Anastasiju u elegantnim, doteranim izdanjima, ali i u uopštenim, sportskim kombinacijama, bez trunke šminke. Ono što je sada zapalilo društvene mreže jeste fotografija koju je Anastasija objavila na Instagramu, koja ja izazvala lavinu komentara.

Naime, Anastasija je objavila svoju fotografiju, uz koju je imala zanimljiv opis ,,Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta", a ono što je svima zapalo za oko jeste nakin koji je nosila. Radi se o skupocenom prstenu na njenoj desnoj ruci, na prstu na kom se obično po tradiciji nosi burma.

Mnogi su pomislili da se Cecina ćerka udala u tajnosti, ali je ipak samo stvar o nakitu koji se slagao u njen set.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Anastaija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading