PRIJAVIĆU IH: Marina Gagić poludela zbog izjave nove devojke Darka Lazića: OVO JE POGUBNO ZA PSIHU!

Autor:

Zabava

12.07.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Babara Bobak, nova devojka pevača Darka Lazića izjavila je jednom prilikom da je Darkov sin Aleksej, nazvao ''mama'', a sada se oglasila Marina, Aleksejeva majka i bivša verenica Darka LAzića i oštro ovo prokomentarisala.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak
Darko Lazić, Barbara Bobak i Marina Gagić

Nova devojka Darka Lazića, Barbara Bobak za "Svet" je navodno rekla da ju je pevačev sin jednom prilikom nazvao "mama" , odmah nakon toga bivša verenica Marina Gagić sa kojim pevač i ima dete se oglasila i prokomentarisala ovu njenu izjavu, prenosi Telegraf.

Naime, Marina je istakla da je pitala Darka da li je to istina, a potom najavila i da će se tim slučajem pozabaviti Centar za socijalni rad.

- Ako je zaista ona izjavila to, sigurno će Centar za socijalni rad morati da reaguje. Njenu izjavu sam videla, pitala sam Darka da li je istina to, ne sme da mi odgovori - rekla je Marina i dodala:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marina i Darko slave sinu Alekseju rođendan

- Mislim da je ovo sramota izjaviti i, opet kažem, prijaviću ovo Centru za socijalni rad. Ove izjave su pogubne za dečju psihu.

Gagićeva je otkrila i da njen sin Aleksej ne provodi vreme ni sa Darkom , a kamoli sa Barbarom, a zatim otkrila kada je Lazić poslednji put video sina.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Marina i Darko

- Možda pre 2, 3 meseca kad je poslednji put bio kod njega - otkrila je ona i dodala da pevač ne pomaže finansijski svom sinu već je za to zadužena Marinina porodica.

- Ne, samo zahvaljujući mojoj porodici Alekseju ništa ne fali - istakla je Marina Gagić.

Barbara je ranije izjavila da je Darkovog sina navodno upoznala preko vdeo-poziva, kao i da ju je tada nazvao "mama".

Foto: instagram.com/barbara.bobak
Barbara Bobak

- Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: 'Mama'. Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz - ispričala je Barbara ranije za "Svet", a prenose mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading