DUŠKO TOŠIĆ ODLEPIO ZBOG POSTUPKA JELENE KARLEUŠE: Pevačica mu iza leđa uradila nešto nedopustivo, FUDBALER U ŠOKU NAKON SVEGA?

Autor: Republika

Zabava

12.07.2021

12:02

Duško Tošić odlepio nakon postupka Jk!

instagram.com
Duško Tošić i JK

Jelena Karleuša je pre desetak dana najavila da će tokom ovog leta konačno izbaciti novi album, a kako Scandal saznaje, ona je za nove pesme i spotove koje priprema iskeširala preko 10.000 evra!

JK skinula mužu sa računa preko sto hiljada evra, kada je Duško saznao koliko je Jelena para već potrošila, uhvatio se za glavu!

– Duško je po ko zna koji put dokazao da voli Jelenu najviše na svetu. On je saznao koliko je Jelena para dala za nove pesme, a što nije znao pre toga i u prvom momentu mu nije bilo dobro od cifre. Ali onda je seo, razmislio i shvatio da Jelena i ne može manje da uloži jer je zvezda svetskog kalibra. Ubrzo je bio u fazonu Ma neka je uložila, sve će se to nama vratiti – priča izvor Scandala! i dodaje:

 Jelena je inače sarađivala i sa domaćim, ali i sa inostranim autorima i prosto je očekivano da to puno košta. Biće tu i latino i R’n’B zvuka i svega i prosto mora da se plati, tako da je Duško popustio i rekao neka troši, zaslužila je, ionako su sve te pare zajedničke – zaključio je izvor.

Komentari (2)

Loading
Mery

13.07.2021 01:13

Ovo je formalno,nit upola sto ona kaze od ove price nije istina.