SLOBODA MIĆALOVIĆ PONOVO TRUDNA?! Lavina komentara na društvenim mrežama, OVA FOTKA JE UZBURKALA INTERNET DO USIJANJA!

Autor: Republika

Zabava

12.07.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović već trinaest godina u srećnom je braku sa kolegom i suprugom Vojinom Ćetkovićem. Ćerke Vera i Mila došle su kao kruna ljubavi i otelotvorenje sreće, a sada se sumnja da je Sloboda Mićalović ponovo trudna.

RepublikaFoto: Tanjug
Sloboda i Vojin

Naime, glumica koja sa kolegom Milošem Bikovićem glumi u novom filmskom ostvarenju "Budi Bog s nama", na svom "Instagramu" objavila je fotografiju, koja je u prvi mah pokrenula brojne komentare.

I dok su neki komentarisali njenu prirodnu lepotu, vitak stas i obline koje je iscrtala plava haljina, bilo je i onih koji su primetili i zapitali se - Da li je Sloboda Mićalović trudna?

Na fotografiji na kojoj čamcem, sa kolegom Milošem krstari rekom, Boba zaista izgleda zanosno, ali se i čini da se trudnički stomačlić nazire.

Iako je sve samo optička varka, a vetar se poigrao njenom dugom haljinom, bilo je i brojnih fanova, koji su poželeli da Bobu ponovo vide sa trudničkim stomakom, jer je poznato koliko je brižna i posvećena mama.

Međutim, glumica je na jedan od komentara jasno odgovorila, da je u pitanju samo vetar koji se malo poigrao sa njenom haljinom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading