SKANDAL! SADIK HASANOVIĆ SE NAKON SRAMOTNOG POTEZA HVALI NOVIM POBEDAMA I USPESIMA: Javnost zgrožena novim detaljima koje je izneo pevač!

Autor:

Zabava

11.07.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sramotnog poteza se hvali na sva usta!

RepublikaFoto: youtube.com
Sadik Hasanović

Skandal koji je potresao Srbiju, ali i region, gde je kandidat Sadik Hasanović, koji je dogurao do finala "Zvezda Granda", pozirao sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i pevao pesme o klanju srpskog stanovništva i dalje ne jenjava.

Deset dana kasnije mladi Sadik bio je gost bosanske televizije Avaz, te se odmah pohvalio novim automobilom sa zatamnjenim staklima jer ne voli da ga iko gleda, pa je otkrio nove detalje svojih planova u skorijoj budućnosti, a koji su nakon celokupnog sramotnog dešavanja koji je napravio kataklizmu i digao sve na noge zgranuli javnost:

- Ja osmehom idem protiv svega, osmeh je najbolji, osećam se nikad bolje- šokirao je Hasanović pa dodao kako su mu nastupi krenuli i da ga čeka na hiljade ljudi, te se pohvalio da do kraja jula ima zakazanih 25 nastupa:

- Prepuno je sve, daje mi snagu da budem bolji, da se više borim, imam sad tremu, za 20 min izlazim na binu- naglasio je da posle kiše dođe duga, a onda najavio dosta novih pesama i dueta:

- Ja sam sebi uvek pobednik, bilo šta da radim iz svake situacije se osećam kao pobednik. Pesma koja prvu budem izbacio mi miriše na hit, idem u nove pobede - zaključio je sa osmehom na licu, vidno srećan i zadovoljan Hasanović, što je dodatno razjarilo javnost, pa se dosta njih zapitalo ko će se usuditi sa njim da uradi duet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleks

11.07.2021 11:10

Daleko mu lepa kuća. Neka peva tamo.

Odgovori 12 2
Lola

11.07.2021 22:27

Najbolje sto se moze uraditi je apsolutno ignorisati . Ne davati mu ni jedan redak u novinama, jer nije zasluzio. Jednostavno kao da ne postoji.