KARLEUŠA U OKRŠAJU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Ovo što se desilo joj nikada neće zaboraviti, SIKTALA JE BESNO NA PEVAČICU NAOČIGLED SVIH!

Autor:

Zabava

11.07.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša napala Mariju Šerifović!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Kaleuša u klinču sa Marijom Šerifović!

Jelena Karleuša u finalu „Zvezda Granda“ napala je Mariju Šerifović jer je ispala njena kandidatkinja Belma Huseinefendić, pa su sočno izvređale.

BAVIŠ SE CRNOM MAGIJOM!

– Marija je bila srećna što je do samog kraja imala čak tri kandidata, a Karleuša vidno besna jer se njeni puleni nisu bolje plasirali, pa je počela da proziva Mariju: ‘Ti se baviš crnom magijom, veštice!” Uz to je dodala je da nije realno da baš svake godine pobedi Šerifovićkin kandidat!

– Da sam takmičar, za mentora bih, za početak, izabrala Mariju, pošto je Saša najviše voli. Ona je Sašina ljubimica. Svi smo u drugom planu pored Marije. Onda, Đorđa Davida, koji se najviše trudi, najviše voli svoje kandidate i možda Viki, verovala ili ne, ali ona se mnogo trudi – ironično je siktala Karleuša, a onda se oglasila na Instagramu.

E SAD, DA NE PRIČAMO KO JE SVE VEŠTICA…

– Čestitam mojoj Belmi i Nemanji na svemu što su pokazali u finalu. Belma je bila najkompletnija takmičarka, njen nastup, pevanje, izgled, harizma i energija su bili van konkurencije. Nemanja je bez sumnje najbolji pop pevač kog je ovo takmičenje otkrilo i predviđam mu blistavu budućnost u pop muzici Balkana, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading