SADIK NAKON SKADALOZNE FOTOGRAFIJE I SNIMKA SA NASEROM ORIĆEM: Sve je u BOŽJIM rukama!

Autor:

Zabava

10.07.2021

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalista Zvezda Granda prvi put progovorio nakon skandaloznog postupka

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Sadik Hasanović

Finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović našao se u centru skandala kada je u javnosti isplivao snimak na kom peva pesme koje veličaju klanje Srba.

Prvi put nakon toga dao je intervju za jednu bosanskohercegovačku televiziju, a na samom početku pohvalio se da je kupio automobil.

-Zatamnio sam stakla, ne volim da me ljudi gledaju dok vozim – rekao je Sadik.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sadik Hasanović

Kada je reč o muzici, rekao je samo:

- Bog daje nafaku (prim. aut. po islamskom učenju, ono što je čoveku (ili životinji) određeno od boga da pojede i popije u toku života), ne sekiram se ja, sve je u Božijim rukama - rekao je ona za Avaz.

Foto: instagram.com/sadikhasanovic.official
Sadik Hasanović

Nakon skandala sinoć je imao i prvi nastup, a klub je bio krcat. Upitan da prokomentariše tvrdnje da mrzi Srbe, poslao je jasnu poruku.

- Volite se, pazite se, a muzike pobeđuje sve – zaključio je on na televiziji.

BONUS VIDEO: 

Posetili smo dom SADIKA HASANOVIĆA! Evo šta je poručila majka Zvezde Granda!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
XPBATCKA

11.07.2021 08:04

Просто, дечак живи где живи, понаша се у складу са околностима, гледа да сачува, од својих, главу и зараду. И воли своје, па какви су да су. А то што ми не пазимо на своје, што не кажњавамо оне који су чинили злочине према нашем народу и што гледамо да се братимимо о са онима који нас отворено мрзе, то је већ за дубљу анализу. И за мењање понашања. Нашег.

Vladica

12.07.2021 08:27

@XPBATCKA - Njegova majka pošteno kazala da te antisrpske pesme peva "cela Bosana" (Muslimanski deo Bosne i Hercegovine). Oni slave zločine protiv Srba i Hrvata, a Hrvati ih podržavaju makar i na svoju štetu.