(VIDEO) NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK EXITA! Đule Van Gog: Za Balaševića! Gde god da si anđele, MOJ BRATE, ČUVAJ ME!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

10.07.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nek tvoje oči mi čuvaju i prate!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
U znak sećanja na Đorđa Balaševića!

Čuveni panonski mornar, Đorđe Balašević, preminuo je 19.02. ove godine u Novom Sadu. Ova muzička legenda nije dočekala kraj pandemije korona virusa, a iza sebe je ostavila mnogobrojne tužne fanove.

Balašević nije jedini muzičar kojeg je odnela pandemije korona virusa, život su izgubili i Miša Aleksić, Tozovac, Đorđe Marjanović i mnogi drugi, a na onima koji su ostali je, prema rečima Đuleta Van Goga, da slavimo život.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Otpevao je jednu od svojih najlepših pesama!

- U znak sećanja na braću i sestre, u znak sećanja na Mišu Aleksića, Đorđa Balaševića, u znak sećanja na sve one koji nisu trebali tek tako da odu!

Svim preminulim muzičarima, ali i drugim dušama koje je odnela ova svetska pošast, Đule je posvetio pesmu "Anđele, moj brate", kojom je zatvorio sinoćni nastup na Exitu.

- Gde god da si anđele, moj brate/ Nek tvoje oči, me čuvaju i prate- ove reči odzvanjale su novosadskom tvrđavom dok su mnogi iz publike gledali u nebo u mislima vezani za drage ljude, koji više nisu sa nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading