(FOTO) NAKON KRAHA SA SPORTISTIMA I KRIMINALCIMA, DEJANA ULOVILA MOĆNOG BIZNISMENA: Isplivale slike u zanosu, ZGRABIO JE, ISPALO JOJ POPRSJE!

Autor:

Zabava

10.07.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejana ulovila biznismena nakon propalih veza sa sportistima i kriminalcima!

RepublikaFoto: instagram.com/Dejana Živković
Dejana Živkovič ulovila biznismena!

Emotivni život Dejane Živković obeležen je brojnim usponima i padovima. Naime, njene veze bile su burne, a povezivali su je sa brojnim, medijima poznatim ličnostima, od tenisera Damira Džumhura, pa do Jovana Vukotića.

Dejana je neko vreme, posle brojnih emotivnih krahova, odlučila da uživa u svojoj slobodi, a poslednje fotografije sa "Instagrama" svedoše da je i tome došao kraj i da je ponovo srećno zaljubljena.

U medijima je nedavno govorila o idelanom tipu muškarca, koji je sada pored nje, očigledno pronašao svoju sreću:

- Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama - rekla je tada za "Kurir" i dodala:

- Nekoliko puta sam rekla da će mi sledeći dečko za kog mediji budu saznali najverovatnije biti muž! Više nemam vremena za polovične veze.

Sada kada je na društvenim mrežama "osvanula" fotografija strasnog poljupca Dejane Živković i poznatog biznismena pitamo se, da li se čuju "svadbena zvona".

Novi dečko Dejane Živković je beogradski biznismen Filip, koji drži teretanu, a sudeći po fotografijama, veza među njima nije kratkog daha. Da li će o svom partneru Dejana progovoriti i javno, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vučina

15.07.2021 10:15

Moćan biznismen vlasnik teretane? Ja sam mislio da je moćan biznismen vlasnik pola grada kad ono ispade može da bude vlasnik teretane.E šta je sve danas moćan biznismen, svašta