(VIDEO) ZBOG NJEGA DEVOJKE ZAČINILE VEĆ ZAPALJIVU ATMOSFERU! Popularni domaći di - džej Marko Nastić otkrio ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

10.07.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ga obožavaju, a on je otkrio kako se trenutno oseća!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Zgodne devojke dodatno su začinile atmosferu!

Marko Nastić popularan je di-džej u Srbiji gde svira i radi sada već 23 godine, njegovu muziku vole i stariji i mlađi, a on nam je otkrio kako se oseća.

Za portal "Republika.rs" Nastić je govorio o detinjstvu, roditeljima, strahovima i najvećem domaćem festivalu, Exit-u, na kome je sinoć nastupio jubilarni 20. put.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Razgovarali smo i o mlađim generacijama!

Di-džej je na novosadskoj sceni napravio ludnicu, a dobru muziku dodatno su začinile atmosferu koja je već gorela. Publika je mogla da uživa u pogledu na devojke koje jedva da su bile obučene, ali i da uživa u omiljenim Nastićevim hitovima.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Posetioci su uživali u pogledu!

- Radim na novom albumu i moram priznati da se plašim. Sve sam spremio, ali iskreno dugo nije bilo nastupa, pesme se non stop izbacuju, pitanje je da li treba sad izdati album po svaku cenu- rekao je Nastić za "Republiku".

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
A ni Nastiću nije bilo loše!

Porazgovarali smo i o početku njegove karijere, a onda nam je otkrio kako su njegovi roditelji reagovali kada su čuli da hoće da postane di-džej:

- Nije im se baš svidela ideja. Pokušali su da me ubede da studiram, ali posle su bili ponosni.

Ostatak intervjua možete pogledati na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading