(FOTO) LEA NAPILA GOSTE DA SE BOLJE VESELE

Autor:

Zabava

02.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka televizije Pink Lea Kiš svojski se potrudila da njena novogodišnja emisija prođe u sjajnom raspoloženju, pa je svoje goste na snimanju služila domaćom rakijom kako bi napravili što bolju atmosferu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milica Pavlović

Ona je u četvrtak, nakon tri meseca pauze, snimila praznično izdanje emisije "Nedeljno popodne", u kojoj je ugostila aktuelne zvezde sa estrade.

- Dajte više alkohola, nosite im. Dajte da se malo ugreje atmosfera - rekla je Lea devojci koja je služila piće, pa čim su se gosti latili čašice, atmosfera je zaista i postala uzavrela.

 Za specijalne efekte pobrinuo se Deda Mraz, koji je pipkao pevačice oko struka

Voditeljka je imala statistu Deda Mraza, koji je takođe doprinosio da program bude zabavniji, pa je prilazio pevačicama i pipkao ih oko struka. Radi Manojlović njegova igra nije se baš svidela i pokušala je da mu pobegne, a kako joj to nije polazilo za rukom, umešala se i Milica Pavlović:

- Skloni Deda Mraza od Rade - doviknula je voditeljki, koja je intervenisala tako da su Rada i Milica ostatak večeri provele u poverljivim razgovorima, s malo pažnje za ostale pevače oko sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading