LJUBA ALIČIĆ U OKRŠAJU NA TEZGI NA SVADBI DOŽIVEO UŽAS: Nasred ceremonije otkrivena stravična tajna o mladi, LETELI NOŽEVI, SVI SU BILI OSAKAĆENI!

Autor:

Zabava

10.07.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić u klinču na svadbi!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljuba Aličić

Pevač Ljuba Aličić otkrio je detalje sa romskih svadbi na kojima je već poznato da se zarađuje ozbiljan novac.

Ljuba Aličić otkrio šokantne detalje!

Naime, folker je priznao da iako se na romskim svadbama uzima veliki bakšiš, pevači se često susreću i sa neprijatnim situacijama.

–Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – započeo je Ljuba priču za 24sedam i dodao:

–Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra – kaže Aličić i otkrio da je jednom prilikom malo falilo da bude pogođen u glavu.

–Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo – ispričao je Ljuba za pomenuti medij.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading