(VIDEO) NI NALIK VOJAŽU: Evo kako izgleda novi Breskvičin dečko!

Autor:

Zabava

09.07.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda novi dečko od Anđele.

RepublikaFoto: Printscreen
Breskvica

Bivši ljubavni partneri Anđela i Mihajlo poznatiji kao Breskvica i Vojaž danima su u žiži javnosti zbog njihovih novih pesama, koje su objavljene istog dana.

 

Iako mnogi komentarišu da je to samo još jedan u nizu njihovog marketinškog trika, mnogi njihovi fanovi ne veruju u njihov raskid, međutim, sada je definitivno isplivao dokaz koji govori crno na belo da je među njima definitivno gotovo.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Breskvica

Naime, na popularnoj društvenoj mreži TikTok isplivao je video snimak da kom se vidi da Breskvica stoji pored misterioznog momka, krupnog, koji sve vreme stoji pored nje. Ono što je sve iznenadilo jeste trenutak kada je Breskvica zaskočila zgodnog momka i obasipala ga vrelim poljupcima.(detaljnije pogleadajte OVDE)

Sada je na društvenoj mreži tik-tok isplivao novi snimak sa slikama njenog novog dečka, a mnogi komentarišu da uopšte ne podseća na Mihajla.


 Kako on izgleda pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading