(VIDEO) TRAŽE DA SE SKINEM U TOPLES: Lejdi Li sprema se da zapali Egzit, pa progovorila o BIVŠEM DEČKU NOVAKU ĐOKOVIĆU!

Autor: Anđelija Grujić, Dušan Lukić

Zabava

09.07.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Popović, poznatija kao Lejdi Li jedna je od najpoznatijih ženskih di-džejeva, a za Srpski telegraf otkrila je detalje svog života, pa se dotakla Bogdana Bogdanovića i bivšeg dečka Novaka Đokovića!

Foto: Promo
Lejdi Li

Nastup ženskog di-džeja Lidije Popović poznatije kao Ledi Li rezervisan je ove godine za drugo veče Egzit festivala, a atraktivna crnka je za Srpski telegraf otkrila da se danas slabije čuje s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, s kojim je ranije pravila nezaboravne hip-hop žurke.

Ona kaže da je od sportiste napravila di-džeja i da period kada su se aktivno družili pamti samo po lepim trenucima.

Muškarci traže da se skinem u toples na stejdžu

Popovićeva tvrdi da zarad senzacije nikada ne bi ostala u toplesu dok pušta muziku iako joj zbog atraktivnog izgleda muškarci iz publike često dobacuju da skine majicu.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo zarad senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda formira pogrešna slika. Muškarci redovno dobacuju takve stvari, ali se ja samo šmekerski nasmejem - priča Ledi Li.

RepublikaFoto: Promo
Lejdi Li

- Svaki dolazak u Srbiju me raduje, bilo da dolazim privatno na odmor ili poslovno, kad treba da se pojavim na nekom festivalu. Još kao mala sam volela muziku, nisam ispuštala vokmen iz ruku, a američka pop scena je na mene ostavljala uvek veliki uticaj. Mnogi me pitaju da li sam i danas u kontaktu s Bogdanom Bogdanovićem. On i ja smo totalno dva različita sveta, ali mislim da je to razlog što se super slažemo. Poznajemo se dugo, danas se ređe čujemo, ali smo ostali u prijateljskom odnosu. Od njega sam napravila di-džeja i sećam se da smo pravili sjajne žurke zajedno - priča Lidija, a potom je pomenula i teniskog asa Novaka Đokovića, s kojim je pre više od 10 godina bila u vezi.

Novaku i meni su se putevi razišli, ali se rado sećam tog lepog perioda života

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

Foto: Promo
Lejdi Li o Bogdanu Bogdanoviću

Ledi Li, kako kaže, više nastupa u istočnim krajevima sveta, a kad je u Aziji, najveći problem joj predstavljaju loše internet-konekcije.

Laska mi što me porede sa Džej Lo

Lidija tvrdi da joj mnogi kažu da izgledom podseća na svetsku zvezdu Dženifer Lopez zbog izvajanog tela, te i da joj takav komentar uvek izmami osmeh na lice.

- Prija mi kad čujem druge da kažu: "Ej, ti si ista Dženifer Lopez." Meni je to veliki kompliment, to kažu zbog moje figure iako smatram da i nema velike sličnosti. Ona je svetska zvezda, žena koja je pokazala kako se pomeraju granice i ne bi mi smetalo da jednog dana napravim karijeru poput njene, ali u svojoj branši.

Foto: Promo
Lejdi Li o Novaku Đokoviću

- Najnapornije mi je kad putujem po Kini i Aziji, generalno, jer je i s internetom vrlo teška situacija. Biti sam na tim putovanjima je meni veliki izazov, ali je i prelepo kad imate sreće da naletite na dobre ljude. Nemam strah od nepoznatog, ja sam avanturista i ne padaju mi teško duga putovanja. Od muških di-džejeva sam uvek očekivala veću podršku jer sam ipak žensko, a nas u ovom poslu baš i nema. To nikada nisam dobijala i malo me je to razočaralo kod jačeg pola, ali nije strašno jer mi je ujedno dalo podstrek da nastavim da se borim za svoje mesto. Muškarci znaju da budu sujetniji od žena, u to sam se kroz posao uverila - kaže Lidija, koja posle nastupa u Novom Sadu nastavlja da radi van Srbije.

Zbog droge na Egzitu uhapšeno 55 osoba

Tokom prvog dana Egzit festivala pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su zaplenili narkotike nađene kod 55 osoba. Kako se navodi u saopštenju MUP, policija je zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin. Takođe je uhapšena još jedna osoba zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje droge u promet na festivalu. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je ponovio da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na Egzitu hapsiti i kažnjavati kako dilere droge tako i sve one koji je konzumiraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading