IMAM SLOBODU DA RADIM ŠTA HOĆU: Ispovest Breskvice o odnosu sa Vojažom, konačno otkrila istinu!

Autor:

Zabava

08.07.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica izbacila je novu pesmu koja je postigla neverovatan uspeh, a ujedno podigla veliku prašinu i izazvala polemiku, da li je pesma zapravo posvećena bivšem momku, Vojažu.

Foto: youtube.com/printscreen/toxic music
Anđela Ignjatović Breskvica

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, izbacila je novu pesmu ''Srećan put'' koja za kratak period ima nekoliko miliona pregleda, a sama pesma i reči iste izazvale su polemiku u javnosti, da li je pesma zapravo posvećena bivšem dečku Vojažu. Mlada pevačica je otkrila u kakvom je odnosu sa njim, ali i da li pesma otkriva detalje raskida, prenosi Telegraf.

Naime, Anđela je priznala da ona i  Mihajlo nisu ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida, ali nije želela previše da govori o celoj toj situaciji, za razliku od Vojaža koji ne izbegava tu temu.

- Pesma je odgovor na sva pitanja koja su novinari, a i publika postavljali. To je moja strana priče i moj odgovor, to je to. U nekim momentima sam možda malo pustila mašti na volju, da se rimuje, da se uklopi... Sve je umetnost. Definitivno, to je odgovor na sva vaša pitanja - rekla je Brekvica.

Foto: youtube.com/printscreen/toxic music
Breskvica

- Nismo ostali prijatelji. Ne čujemo se, nema potrebe. Nema zle krvi, sa srećom, sve top, ali mislim da nema potrebe za bilo kakvim kontaktom - dodala je Breskvica.

Otkrila je i da bez obzira na to što je sada slobodno udvarače nema i da je sama u svoja četiri zida, a s obzirom na to da je primetno promenila imidž od prvog pojavljivanja, istakla je da je ta promena zapravo rezultat njene slobode.

Foto: youtube.com/printscreen/toxic music
Breskvica u svom novom spotu

- Ne branim se od udvarača, nema ih, ja sam u svoja četiri zida i to je to.

- Nekako sam dobila slobodu da radim ono što hoću i ono što mi se sviđa, radim to što želim. Nosim crvenu kosu, jer mi se nosi crvena kosa. Oblačim se onako kako osećam u tom trenutku. Imam slobodu, a to je najvažnije - rekla je Brekvica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading