SAŠA POPOVIĆ IZNEO JAVNO SVE DETALJE KARLEUŠINOG I TOŠIĆEVOG BRAKA: Ovo javnost nije znala do sada, NIŠTA NIJE PREĆUTAO, OVO JE PRAVA ISTINA?

Autor: Republika

Zabava

08.07.2021

09:27

Otkrio sve ono što je dugo zanimalo javnost!

instagram.com/karleusastar
Tekst potpisa

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već godinama je glavna tema javnosti. Bilo da se o njima piše istina, ili da je reč o nagađanjima, Jelena i Duško spadaju u omiljenu temu, koju čitaoci ne propuštaju. Baš iz tog razloga, nijedna javna ličnost koja poznaje bračni par Karleuša - Tošić nije pošteđena pitanja o njihovom braku.

Pred istim pitanjem našao se i Saša Popović, od koga su mediji konačno želeli da saznaju istinu o braku Jelene i Duška.

Popović je tom prilikom otkrio da je Duška imao priliku da upozna, kao i da sa njim i Jelenom provede nekoliko dana odmora. Baš tada uvideo je istinu i sebi dozvolio da prokomentariše brak Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Printscreen/KlikTV

- Bili su zajedno sa decom kod nas na jahti, i svi su se lepo slagali. Sve je OK! - rekao je Saša za "Scandal" i dodao da o razvodu nema ni govora:

- Ne, oni su lepa i skladna porodica. Ne znam da li devojčice više vole mamu ili tatu. Sve je to izgledalo lepo i kompaktno i drago mi je zbog toga. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva, družili se. Zaista su skladna porodica i drago mi je zbog toga - otkrio je istinu on.

Komentari (0)

Loading