ULAZIM DA ZARADIM NOVAC: Aleksandra Subotić progovorila o učešću u Zadruzi 5, sad je sve DRUGAČIJE!

Autor:

Zabava

07.07.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić progovorila o ulasku u rijaliti.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Posle brojnih nagađanja, Aleksandra Subotić otkrila da li ulazi u Zadrugu 5.

Aleksandra Subotić već ima iskustva kao rijaliti učesnik, s obzirom na to da je učestvovala u nekoliko istih, a poslednjih dana šuška se da će s majkom Ljubom Pantović i sinom ući u Zadrugu 5.

Atraktivna crnka se oglasila ovim povodom i otkrila da bi ušla u rijaliti da zaradi novac i to samo na neko određeno vreme, ali sama.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra Subotić

- Što se mene tiče, to se ne zna. S bebom ne bih ulazila, drugačija je sada situacija, ni sa Magdalenom mi nije padalo na pamet. Ja tamo ulazim da bih zaradila novac i na neko određeno vreme, a mom detetu tamo nije mesto - rekla je Aleksandra za Kurir.

Podsetimo, Aleksandra Subotić je nedavno prokomentarisala Nenada Aleksića Ša i njegovu situaciju u Zadruzi.

- Kolika ti moraš da budeš budala, nađeš švalerku... Prvo magarčiš svoju ženu koja sedi kod kuće i čeka te, onda uzmeš i pljuješ je. Pa ti švalerka pobegne iz rijalitija, platiš joj 50 hiljada evra i onda se setiš žene. Kad je budala i neka je platio -  izjavila je u emisji "Pitam za druga". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
PRC

08.07.2021 08:39

Ovoj ne bi klackao koske ni za brdo karamela.

Goran

12.07.2021 15:16

Da ostavi ćerku učenicu II razreda osnovne škole i bebu staru godinu dana pa da ode u rijaliti 10 meseci? Glupost velika.

Krsta

18.07.2021 06:10

Pa sama pričala da joj je muž bogat. Ima mnogo para. Udala se da radja i odgaja decu i da nešto radi, kao domaćica ili radnica bez kvalifikacija.