(FOTO) ELEKTRA ELIT MISLI NA VAS: Novi posao pevačice potpuno će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

07.07.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabrala je prilično unosnu profesiju!

RepublikaFoto: youtube.com/MONDO PORTAL
Ona misli na vas!

Transrodna pevačica Elektra Elite privlači pažnju gde god se pojavi, a svaki njen korak mediji pomno prate.

Pevačica je nedavno snimala spot, za koji je izdvojila pravo malo bogatstvo, s obzirom na to da je za snimanje istog iznajmila helikopter.

Međutim, pored nove pesme, Elektra se potrudila da ponovo privuče pažnju novim poslom koji će pokrenuti. 

Kako prenosi "Srbija danas", Elektra je sklopila saradnju u Austriji u vezi pokretanja svoje linije prezervativa "Electra premium condoms" koji će se krajem godine naći u prodaji.

Budući da je pevačica pre svog primarnog zanimanja, odnosno prostitucije, radila u medicini sa ljudima zavisnim od alkohola i narkotika, želela je da novac uloži na kvalitetan način. Tako je i došla na ideju da pokrene sopstveni biznis sa prezervativima jer su joj zdravlje i zaštita na prvom mestu.

 

 

- Danas slavim i ništa me ne zanima. Upravo sam otvorila šampanjac i nazdravljam. Nadam se dobrim komentarima. Što se tiče novog posla, ja ne stajem. Jasno vam je da sam žena koja se bori i uvek će tako biti. Svoje ideje uvek realizujem, pa sam to učinila i sa novim poslom. Dok sam zdrava, mogu sve. To je moj moto! Zato sam i želela da pokrenem liniju prezervativa, jer je to zdravlje - rekla je pevačica.

Po prvi put, Elektra neće biti u Beogradu tokom promocije nove pesme, niti će se pojavljivati u TV emisijama. Ovog puta će pustiti da sve ide svojim tokom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading