SANJA MARINKOVIĆ ZGRANULA JAVNOST: Evo šta se dešava između bivšeg supruga i nje NAKON SVEGA!

Autor:

Zabava

07.07.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković otkrila pta se dešava između bivšeg supruga i nje!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković

Bivši muž Sanje Marinković, Aleksandar Uhrin i voditeljka emisije "Magazin In", stavili su tačku na svoj brak 6. januara ove godine, a sada je Sanja otkrila u kakvom su odnosu danas, tačno šest meseci od zvaničnog razvoda ona i Aleksandar.

Tačku na svoju ljubav dugu čitavu deceniju bivši muž Sanje Marinković i autorka emisije "Magazin In" stavili su početkom godine, a od tada voditeljka nije mnogo komentarisala svoj razvod u medijima.

Ipak, sada je prvi put posle duže vremena odlučila da u javnosti otkrije u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom:

- Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou, i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo – otkrila je bez zadrške Sanja i osvrnula se na podršku koju majkama u ovoj situaciji očevim mogu pružiti.

- Mislim da je jako važno kakav odnos imaju mama i tata. Otac je veoma važan u odrastanju deteta i sigurna sam da, ako ne materijalnu, očevi mogu da pruže drugačiju pomoć i da učestvuju u odgajanju deteta. Kada je reč o samohranim majkama, mislim da je jako važno kako grade odnos s bivšim partnerima - rekla je za "Alo" ona, srećna što sa Aleksandrom gradi skladan odnos i što odluke o sinu donose zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading