(FOTO) ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE POSTALA LEKAR! Evo kako je Nada Macura izgledala pre 35 GODINA!

Autor:

Zabava

07.07.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad je ne biste prepoznali!

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Ista Jovanka Broz!

Iako je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura je zbog svoje jedinstvene pojave, saveta i iznošenja mišljenja o aktuelnim temama postala rado viđen gost u emisijama estradnog tipa.

U toku današnjeg dana, jedan gledalac Jutarnjeg programa Prve televizije je poslao voditelju Filipu Čukanoviću njenu fotografiju iz doba kada je bila na izmaku 30-ih godina.

- Gledalac nam je poslao fotografiju Nade Macure od pre 35 godina - kratko je poručio voditelj, a ubrzo su stigli komentari da doktorka izgleda "kao dvojnica Jovanke Broz".

RepublikaFoto: printscreen
Filip misli da izgleda isto kao Jovanka Broz...

Kako prenosi "Espreso", Nada je ljubav prema medicini razvila iz tragedije koja je obeležila njeno detinjstvo, a to je prerana smrt majke, koju, kako je sama istakla, nije stigla da upamti, te je završila Medicinski fakultet u Kragujevcu u želji da se bavi poslom koji se odnosi na pomaganje ljudima.

Ljubav prema suprugu ju je odvela u Smederevsku Palanku, a, nakon razvoda, uputila se u Beograd, gde se specijalizovala za kardiologiju, a tokom 90-ih godina prošlog veka posvetila se uređivanju jednog naučnog časopisa i uključivanjima u radio program kako bi davala savete slušaocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading