(FOTO) OJADILI JE ZA 300.000 EVRA: Tamaru Kalinić lopovi ostavili bez ičega, NEĆETE VEROVATI ŠTA SU SVE ODNELI!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

07.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna srpska influenserka Tamara Kalinić našla se na meti pljačkaša, a kako sama kaže odneli su sve što im je bilo pri ruci.

Foto: youtube.com/printscreen
Tamara Kalinić

Popularna srpska blogerka Tamara Kalinić opljačkana je u Parizu, a lopovi koji su upali u njen stan odneli su joj stvari u vrednosti od 300.000 evra. 

Influenserka koju na Instagramu prati preko milion ljudi karijeru van granica Srbije gradila je godinama, pa kaže da je bila u šoku kada je saznala da joj je stan u francuskoj prestonici obijen. Odmah je alarmirala tamošnje vlasti da joj pomognu, s obzirom na to da su, pored vrednih stvari, ukradena i njena lična dokumenta.

Srce mi se slama kada vidim da je za nekoliko trenutaka nestalo sve što sam godinama stvarala i sticala.

- Tačno je da su lopovi upali u moj stan u Parizu. Ne mogu da opišem rečima kako se sada osećam, strašno je i sada ne mogu ništa da uradim. Bez obzira na sve, zahvalna sam što sam živa i zdrava, a reči podrške dobijam sa svih strana, od porodice i prijatelja. Srce mi se slama kada vidim da je za nekoliko trenutaka nestalo sve što sam godinama stvarala, sve ono što sam sticala i na čemu sam radila deset godina. Obično ne razmišljam predugo o lošim stvarima koje mi se dese u životu, ali do sada nikada nisam bila žrtva ovakvog kriminala - napisala je Kalinićeva na Instagramu.

Foto: printscreen/instagram.com/tamara
Tamarina objava na Instagram profilu

Tamara tvrdi da je stupila u kontakt s nadležnim organima u Francuskoj čim je do nje stigla informacija o pljački, a sve da bi zaštitila lična dokumenta.

Tamara: Bez obzira na sve, zahvalna sam što sam živa i zdrava, a reči podrške dobijam sa svih strana

 

- Zahvalna sam ambasadi Srbije u Parizu, koja mi je pomogla da u najbržem mogućem roku prijavim ukradene stvari, s obzirom na to da su mi ukradeni dokumenti i pasoši. Odneli su sve što im je bilo pri ruci - luksuzne satove, oko 20 firmiranih torbi, kofera i slično. Policiju sam zvala kada sam stigla u stan i zatekla haos. Odmah sam znala šta je u pitanju. Svaka čast ljudima jer su brzo reagovali i sve završili. Ja sam u redu, mada još ne znam mnogo detalja o pljački. Istraga će utvrditi šta se i kako desilo, a moje je da se sada uzdam u organe reda koji vredno rade svoj posao - rekla je Tamara, koja je objavila na društvenim mrežama i fotografiju jednog od policajaca koji su vršili uviđaj u njenom stanu u Parizu.
Foto: printscreen/instagram.com/tamara


 Inače, pre nego što je saznala da se našla na meti pljačkaša influenserka je bila na jednom događaju i davala intervju.

Tamara: Zarađujem i do 10 srpskih plata mesečno

Kalinićeva je u intervjuu za Srpski telegraf pre dve nedelje ispričala da zarađuje na mesečnom nivou i do 10 prosečnih srpskih plata, ali da je na početku karijere morala da pozajmljuje novac da bi razvila biznis koji će da joj donese velike prihode.
 
- Nisam ja preko noći počela da zarađujem velike pare. Mučila sam se u početku jer nije jednostavno napraviti biznis kakav imaju svetski poznati influenseri. Pozajmljivala sam novac da bih napravila neke svoje poslove i kasnije sam sve morala da vraćam. Bila sam u dugovima, ali se do danas sve isplatilo. Čovek mora od nečega da krene, pa sad, nekome ide lakše, nekome teže. Sad zarađujem i po 10 srpskih plata, ali nije uvek bilo tako - rekla je Tamara nedavno za naš list.

Podsetimo, Tamarina nekretnina nalazi se u blizini Jelisejske palate, a, kako pišu francuski mediji, lopovi su u stan navodno ušli kroz prozor, ali nije poznato koliko su se zadržali u stanu Kalinićeve.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

08.07.2021 13:00

Preteruje sa visinom oštećenja zbog osiguranja.