(FOTO) KOLEGE SE OPROSTILE OD IGORA GARNIERA: Potresne reči prijatelja naterale sve na suze: POČIVAJ U MIRU!

Autor:

Zabava

05.07.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas plaču svi za preminulim Igorom Garnierom, a kolege su se uz potresne poruke i slike oprostile od njega.

Foto: youtube.com/printscreen
Igor Garnier

Igor Garnier preminuo je u svojoj 31.godini života, a ta vest je pogodila javnost, najviše njegove prijatelje i kolege koje su se na svojim Instagram profilima potresnim rečima opraštali od njega.

Naime, društvene mreže su preplavljene oproštajnim porukama i slikama posvećenim, prerano preminulom di-džeju, kolege i prijatelji su utučeni, te su se javno opraštali potresnim objavama.

- Dugo ti nisam slao bitove da čekiraš da li su krš. Ne mogu da verujem - napisao je Đekson.

Foto: printscreen
Đeksonov oproštaj od Igora Garniera

- Počivaj u miru buraz moj. Zadovoljstvo je bilo poznavati te, družiti se i sarađivati sa tobom. Imao si toliko toga još da pružiš muzičkom svetu... Ne mogu i dalje da prihvatim da te više nema. Tvoja dobrota, pozitiva i talenat će biti upamćeni zauvek... -napisao je di-džej Gruver.

 

 

 

 

- Juce kad su mi javili, mislio sam da nije istina. Nazalost jeste. Ides na neko bolje mjesto, gdje cemo kad tad, ici svi mi. Tvoja muzika ostaje i ja cu se potruditi, kroz moje nastupe, da nebudes zaboravljen. Pocivaj u miru brate moj dobri - napisao je u komentaru ispod objave Igorov kolega i prijatelj.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOKER (@djjokerofficial)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading