(VIDEO) NAMA SU ZATVORILI VRATA, A OD VEĆIH PRESTUPNIKA SE OGRAĐUJU: Milena Ćeranić progovorila o paklu zbog Saše Popovića i Granda!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

05.07.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nakon skandala odlučila da progovori o svemu!

RepublikaFoto: instagram.com/ceranicmilena
Njoj okupljanja nisu nedostajala!

Pevačicu Milenu Ćeranić nemamo prilike toliko često da viđamo u medijima, niti da se toliko eksponira, osim kada ima povod za to. Međutim, mi smo se sreli sa njom na promociji pesme Marije Mikić ,,Jul" i tom prilikom popričali sa njom o svim novostima koje su se desile u njenom životu od kad je svetska pandemija prekinuta.

Vidno nasmejana i zadovoljna, Milena je istakla da je došla kako bi ispoštovala Mariju, ali da ne voli javna okupljanja, kao i da joj ista nisu nedostajala. Milena dalje ističe da joj je najviše nedostajala komunikacija sa obožavaocima na nastupima, a kako su žive svirke sve više zastupljene, pevačica se jako raduje povratku na scenu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Milena

Nakon što je najavila nove projekte, sa Milenom smo prokomentarisali i skandal koji i dalje trese estradno nebo. Naime, potez finaliste muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda" Sadik Hasanović zgrozio je sve. Isplivalo je na površinu da je pevao nasionalističke pesme, da se slikao sa Naserom Orićem, nakon čega se Grand produkcija samo ogradila od toga, ali nije prekinula ugovor sa njim.

Ono što je nas zanimalo da Milena prokomentariše, budući da je osetila na svojoj koži sličnu i goru nepravdu, kada se Grand produkcija ogradila, a potom i donela odluku da prekine ugovor sa Ćeranićevom, ali i njenim tadašnjim momkom i pevačem Nemanjom Stevanovićem zbog toga što su psovali u rijalitiju ,,Farma". Nekoliko godina kasnije, Milena je uspela da se oslobodi tog tereta, iako govori da je zbog tog poteza imala mnogo problema u životu, te da nije mogla da nastupa, otkriva i njeno mišljenje o Sadikovom potezu, ali i o tome što je Grand kao jaka medijska kuća odlučila da se samo ogradi od njega, bez daljih poteza.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ćeranićka

- Mi smo psovali, zamisli?! Mi smo jedini koji na ovom svetu psovali! Bili su jako loši prema nama, ne zanima me to, okrenuli su nam leđa, ozbiljne smo mi probleme mi imali, dođeš u situaciju gde ne smeš neke stvari, drugi ljudi ti zatvore vrata, jer nisu smeli da rade sa nama, a od većih prestupkina se ograđuju. Prećutno povlačenje na dno. Međutim, ja sam veliki borac, isplivala sam na površinu. Ja se ne bunim i nisam bila patetična osoba koja je kukala nad svojom sudbinom, čak i loše stvari koje su mi se dešavale, ja sam stoički podnela - ispričala je Milena.

- Onaj ko je dozvolio da Srbija i Crna Gora ne budu ista zemlja, neka oni pričaju o tome. Ja sam rođena Jugoslovenka, ne podnosim podele bilo čega - dodala je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading