(FOTO) JAMI POBESNELA: Jasna Milenković osula po umetnicima iz BIVŠIH republika: DOBRO DOŠLI U BRATSKU SRBIJU!

Autor:

Zabava

04.07.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami na svom Instagram profilu postavila je objavu koja je sve šokirala, potkačila kolege iz bivših republika, pa osula i po menadžerima prestoničkih lokala.

Foto: ST/D. KADIĆ
Jasna Milenković Jami

Jasna Milenković Jami napravila je pravu pometnju objavom na svom Instagram profilu, a ono što je napisala iznenadilo je sve njene pratioce.

Naime, pevačica je očigledno izrevoltirana celokupnom situacijom koja se dešava na estradnoj sceni, te davanjem medijskog prostora i posla pevačima sa prostora bivših republika, izgleda da nije mogla da se suzdrži pa je poslala jasnu javnu poruku svim umetnicima drugih zemalja, predstavivši se kao domaćin Beograda.

- Iako većina organizatora, menadžera, medija i vlasnik lokala odlično rade svoj posao, kao domaćin Beograda želim da i ja pozovem sve umetnike iz bivših republika da dođu u što većem broju, jer bez vas nema noćnog provoda u glavnom gradu, a i taman da pojačate budžet, s obzirom na to da se ne zna šta nam donosi jesen. Što se nas, Beogradskih umetnika tiče, nama novac nije potreban, jer živimo od ljubavi prema muzici, a i posle korone smo vas duplo željni. Dobrodošli u bratsku Srbiju i Beograd - napisala je Jami.

Foto: printscreen
Jamina objava na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Giska

04.07.2021 21:01

Pa ii ti si stan zaradila pevajuci po bivsim, posebno u Crnoj Gori, pevajuci Djukanovicu.