BRIGA IH ZA SADIKA U JEKU SKANDALA SA "GRANDOM" ŽIVOJINOVIĆI POKREĆU NOVI BIZNIS: Boba: Ulažemo 50 miliona evra u komplekse na Zlatiboru!

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zabava

04.07.2021

10:00

Brena i Boba ulužu u komplekse na Zlatiboru!

youtobe.com/ InfoM TV/Instagramprintscreen
Boba Živojinović i Sadik Hasanović

Boba Živojinović ili, kako ga svi zovu, muž Lepe Brene otvoreno je pričao o novim projektima iako je njegova supruga u centru skandala zbog kandidata u "Zvezdama Granda" Sadika Hasanovića, o kom se danima piše.

On je progovorio o tome kako će u biznis da uloži 50 miliona evra, te koje su mu okolnosti išle naruku.

- Bojim se da možda moja deca ne pomisle da je tako lako doći do novca gledajući mene. Moraš imati viziju. Evo baš sad imamo nekoliko baš ozbiljnih projekata. Imamo sada vrlo ozbiljne investicije i na Zlatiboru i u Majamiju. Na Zlatiboru investicija je skoro 50 miliona evra, veliki kompleks od šest apartmana i jednog zatvorenog tipa. Sad pokrećem investiciju i u Majamiju, gde je naša kuća, i to je sada nekretnina, Majami je doskoro bio gran poznat po skarfejsu, sada svi bitni iz Njujorka prelaze da žive u Majami i nekretnine su se digle toliko da ja ne mogu da poverujem - otkrio je Živojinović svoje planove u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" i naglasio:

 Ja sam osnovao "Grand produkciju", sav novac od tenisa sam uložio. Kad je izgoreo, ženi i Popoviću sam obećao da ću napraviti veći, to sam i uradio

- U auto-industriji sam radio šest-sedam meseci od ujutru do uveče jer smo poslednji došli ovde na tržište sa "Fordom" zbog američke kompanije, embarga koji jeste. Svi ostali brendovi su bili tu. Ti sad moraš da pokupiš i napraviš dobre i kvalitetne ljude, a to nije jednostavno.

Brenin suprug, za kog je poznato da je bio vrlo uspešan teniser, kaže da je Saši Popoviću pomogao da ojača "Grand", pa je novac zarađen tokom bavljenja sportom uložio u ovu produkcijsku kuću. Iako je sve dobro krenulo, u međuvremenu je slučajno izbio požar, pa je Boba obećao da će da napravi još veći i uspešniji projekat, što je i ostvario osnivanjem "Avala filma".

Srpski telegraf od 4. jula izlazi i nedeljom

- Sve u životu sam radio po intuiciji i pravio parama, koje sam zarađivao. Sad mogu da kažem da sam ja osnovao "Grand produkciju" za dve nedelje. Brena i Saša su imali neke ideje, pričao sam s njima i onda sam se odlučio na to. Tada sam već imao bazu, bila je firma koja je imala zaposlene, samo dodatna kancelarija je falila. Moram da kažem da je to Sale predivno vodio i podigao na neki nivo. Mi smo, tako da kažem, postali i partneri, ali taj novac, koji sam zaradio igrajući tenis, uložio sam i napravio "Grand produkciju". Međutim, u "Braće Stamenković" se nakon nekoliko meseci desi požar i izgori nam studio. Sve ono što smo uložili, a bilo je dosta, to je preko noći izgorelo, a, naravno, nije bilo osigurano. Onda Sale dođe kod mene i pita me: "Šta ćemo sad", a ja mu kažem: "Ne brini se, sada ćemo da pravimo još bolji i veći" i onda smo prešli u "Avala film" i napravili sve ono što sam obećao. Moraš da veruješ u sebe i imaš intuiciju.

e-stock/D. MILENKOVIĆ

Izdržao sam sa Brenom 34 godine

Boba Živojinović otkrio je i sve o braku sa Lepom Brenom, s kojom je u ljubavi već 34 godine.

- Ne smeta mi kad kažu da sam Brenin muž. Ja sam muž Lepe Brene ceo život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao. Žena je glava kuće, i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se.

Otkako je počeo problem sa koronom i zaključavanjem, nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno. To je odnos koji dobija drugu dimenziju. Naš brak je sada još jači. Bio sam sad dve nedelje u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i s njene strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se dešavalo otkrili nešto jače, svetlije. Znali smo i ranije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to da traje. Uz ljubav, mora da postoji i poštovanje. Brena i ja smo zajedno od 1987. i, evo, izdržavam nekako već 34 godine.

 

Instagram.com/lepabrenaa

Održati porodicu nije lako

Boba je istakao da je njegov najveći uspeh porodica, ali i da je u današnje vreme veoma teško održati brak.

- Porodica jeste moj najveći uspeh u životu. To je nešto najsvetlije što neko može da doživi. Moja želja je bila da napravimo takvu porodicu, da delimo jedni s drugima ljubav, poštovanje. Mi smo specifični, svako ima slobodu, ali opet, na kraju, kada se zagrlimo kao porodica, to je, to. Održati danas porodicu uopšte nije jednostavno. I Brena i ja smo bili ostvarene ličnosti kada smo se upoznali.

 

 

ST/N. PANČIĆ

Zbog Fiće sam se zainatio da uspem

Boba je ispričao i kako se zainatio da uspe u životu.

- Kada sam bio sa Zoricom, Filipovom mamom, u vezi, gledali smo neki film u Domu sindikata. Ona je dobila od tate nekog fiću. Znam tog fiću, uvek smo morali da ga guramo. Padala je kiša, završio se film i mi krećemo. Kola neće da upale. Kažem: "Sedi, ja ću da guram." Gurao sam ga do "Šumatovca". Bio sam sav mokar. Onda sam ga popeo na parking, počupao mu sve kablove i rekao: "Neće ovo biti moj život." Nikada se više nismo vratili po taj auto. Te godine sam baš krenuo jako. Fića je bio presudan da uradim nešto od svoga života.

instagram.com/carpediem_fbz

Saznao sam da je Zorica trudna na isti dan kad mi je otac umro i, eto, rodio se Filip

- Bio sam u Filadelfiji kada sam dobio poziv da mi je tata umro. Onda sam morao da prekinem sve i odem na sahranu. Došao sam u Beograd na tri dana. Preskočio sam jedan turnir i vratio se odmah posle sahrane i igrao turnir u Majamiju. Kada se Filip rodio, imao sam 21 godinu. Zorica je saznala da je u drugom stanju onoga dana kada je tata preminuo. Moji majka i brat su odmah skočili: "Mali Boba, mali Boba." I, eto, rodio se Filip.

 

Komentari (1)

Loading
Ćikula

04.07.2021 11:51

Sve to oko zvezdi granda, osmislio je Žika Jakšić, njega ne spominješ. A i nisi bio neki teniser. Šta bi onda trebao da kaže Novak Đoković?