I KARLEUŠA SE VIĐALA SA NASEROM ORIĆEM! Pevačica sve priznala!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.07.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su fotografije Sadika Hasanovića sa NAserom Orićem uznemirile javnost u Srbiji, otkriveno je da nije jedini koji se obreo u njegovom društvu.

Foto: Tanjug/E. BURLOVIĆ
Naser Orić

Naime,  još pre sedam godina mediji su objavili da je pevačica Olja Karleuša imala avanturu sa Naserom Orićem, što je ona oštro demantovala.

Ipak, priznala je da se našla u njegovom društvu:

- Ovo je priča na koju niko ne bi mogao da ostane ravnodušan. Ne mogu da osporim prisustvo Nasera Orića na mojim nastupima kada je ono bilo očigledno. Ne mogu da osporim i da sam dva-tri puta sedela sa njim u većem društvu. Kao što ne mogu, niti bih mogla bilo kome da zabranim da dođe da me sluša dok pevam - rekla je tada pevačica, prenosi Kurir.

Foto: instagram.com/oljakarleusaofficial
Olja Karleuša sve priznala

Podsetimo, prethodnih dana "Grand" produkcija se ogradila od svog takmičara zbog toga što se fotografisao sa Naserom, kao i zbog toga što je sa ocem pevao pesme koje pozivaju na linč Srba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doca

03.07.2021 05:52

To su srpske zene bez morala. Za novac daju sve.