EKSKLUZIVNO! Srpski telegraf u porodičnoj kući Sadika Hasanovića, njegova majka šokirala: Neću da vam se pravdam više, tu pesmu je pevao svako po Bosni

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moje dete, ako je i zapevalo tu pesmu na nekom nastupu ili gde već, to je zato što mu je bilo traženo. Šta vi sada hoćete od mene, znate kako to ide, neprijatna je bila gospođa Hasanović

Foto: ST/V. LUKIĆ
Posetili smo dom Sadika Hasanovića

Nakon skandala koji je potresao Srbiju, ali i region, ekipa Srpskog telegrafa posetila je porodičnu kuću finaliste "Zvezda Granda" Sadika Hasanovića.

Mi smo se uputili u Srebrenik da bismo popričali sa Sadikom, koji se slikao sa krvnikom Naserom Orićem i pevao sramne pesme o klanju Srba u Kravici na Božić, ali i s njegovim roditeljima. Kad smo stigli do kuće u kojoj živi pevač, ispred ulaznih vrata zatekli smo njegovu majku, koja je bez imalo srama optužila medije da su krivi zato što su došli u posed fotografije na kojoj njen sin grli Nasera Orića.

 

Naime, gospođa Hasanović je odmah, čim smo joj se pristojno obratili, počela da pere naslednika sramnim rečima da svi u Bosni pevaju stihove "Mesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu".

- Ovo je Sadikova kuća, a ja sam mu majka. Verujte da zaista neću da vam dajem nikakve izjave. Moj sin je rekao šta je imao, ostavite nas. Pustite nas na miru dok dođemo sebi od svega što nam se desilo - rekla je besno Hasanovićeva majka.

Naša ekipa nije odmah odustala, te smo joj rekli da ne dolazimo s lošom namerom, već samo da nam objasne kako oni gledaju na to što se njihov sin takmičio u Beogradu u "Zvezdama Granda", stekao popularnost kod nas, a samo nekoliko godina pre toga se slikao sa koljačem Srba Naserom Orićem, pevao mu pesme s ocem i pevao o klanju našeg naroda.

Sadikova majka: Novinari su za sve krivi. Oni su iskopali nešto iz njegove mladosti, iz njegovog detinjstva

- Razumem ja vas, ali razumite i vi mene. Ja ne znam uopšte kako je došlo do ovoga. To treba pitati novinare i portale ko je tu i šta je, eto - rekla je žena, okrivljujući medije za sramne postupke njenog sina.

Kako smo bili uporni samo u jednom, a to je da nam ona, kao njegova majka, objasni da li podržava takav jedan podmukli čin koji je Sadik učinio, ona nam je stavila do znanja da svi u Bosni pevaju tu pesmu, što nas je zapanjilo budući da je gospođa Hasanović samo želela da odbrani sina.

- Novinari su za sve krivi. Oni su iskopali nešto iz njegove mladosti, iz njegovog detinjstva. I šta vi sada hoćete od mene, da ja pričam šta je bilo pre nekad, kad je Sadik prohodao, s kim se slikao ili šta?! Ja ne znam, ljudi, znate li vi, bre, koje su to godine i šta je to. I šta svako radi sada da se ja vraćam u prošlost šta je ko radio.

Pustite nas na miru dok dođemo sebi od svega što nam se desilo

Nakon ovoga smo Sadikovoj majci objasnili da je to bilo pre samo šest godina, te da su oni, kao roditelji, ako uopšte smatraju da je to loše, mogli da ga upute u to.

- Ja moje dete nisam učila takvim pesmama, kao što je pesma "Ej, ko na Božić u Kravicu dođe", nikad ga tom pesmom nisam učila. Ja sam oduvek Sadika učila samo dobrim stvarima. Moje dete, ako je množda i zapevalo tu pesmu na nekom nastupu ili gde je već traženo, vi znate kako to ide i šta ide. On je, bre, bio dete, pre svega, i nemam za šta i da kažem kako i šta. Ne mogu da pratim svaki svoj, a kamoli njegov korak. Nemam potrebe da se pravdam više nikom stvarno.

Kada smo je pitali da li ima potrebu da se izvini ljudima u Srbiji, Hasanovićeva je bila oštra, te nas uopšte i ne iznenađuje što su njen sin i muž pevali o klanju našeg naroda.

- On je dao objavu kao što je dao - rekla je ona, ali mi smo hteli da saznamo da li ona kao njegov roditelja ima potrebu da se izvini srpskom narodu, a gospođa je bila vrlo neprijatna.

- Molim vas sad je ovo stvarno, molim vas, bre! Ej, molim vas, Sadik je dao izjavu, je l' ste je videli i šta hoćete? Ja nisam učila dete da peva te pesme i vi ne možete tako da mi kažete sada. Da vam kažem da je tu pesmu pevao svako po Bosni, sve te grupe, nije sigurno on samo. Ne znam da li je Sadik sam naučio tu pesmu. Molim vas, ostavite me na miru - rekla je besno Hasanovićeva, a u tom trenutku je izašao i Sadik, koji je bio krajnje neprijatan prema našoj ekipi. Nije pokazao ni trunku pokajanja, čak nas je izbacio iz dvorišta:

- Dobar dan. Ja bih vas zamolio da nas odmah napustite ako nije problem. Napustite moj privatni posed!

Kada smo ga pitali da li ima potrebu da se izvini srpskom narodu, ljutito je rekao:

- Napustite posed odmah!

 

RepublikaFoto: Republika

Ceca: Svoje obožavam, tuđe poštujem

Ceca Ražnatović prokomentarisala je postupke Sadika Hasanovića. Ističe da joj nije bilo poznato ko je on, ali je postupak osudila.

- Ne gledam "Zvezde Granda", ali ne podržavam nasilje ni prema kome i ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem - jasno je poručila Ceca.

 

 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Bora: Od tog nesrećnika Sadika veća bruka je ubijanje Srba u Bratuncu

Bora Ðorđević je imao jasan stav o skandalu iz "Granda", ali kaže da ga, nažalost, ova situacija uopšte ne iznenađuje:

- Ne znam zašto nisam iznenađen. Mnogo veći problem od tog nesrećnika Sadika jeste ubijanje Srba u Bratuncu od Nasera Orića. Mnogo veća bruka je sramni Haški tribunal i brojne domaće glumačke poturice. Ti Sateliti su samo posledica. Pretpostavljam da je posao državnih organa da spreče deklarisane neprijatelje Srbije da ovde zarađuju i šire svoj otrov.

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com

Orić: Svi vaši se slikaju sa mnom u Bosni

Krvnik Naser Orić je za Srpski telegraf otkrio ko je sve sedeo s njim u društvu u Bosni i Hercegovini, a kada se vrati u Srbiju ćuti o tome.

- Kad dođu svi vaši u Bosnu, slikaju se, a onda tamo kad dođu, vama podviju repove, ne smeju da kažu da su bili sa mnom, da su sedeli sa mnom. Zgadili su mi se ti likovi i zato me uopšte nemojte o tim stvarima pitati. Imam prečih stvari. Nemam pojma ko ti je taj momak Sadik. Nemam Fejsbuk, to vaši iz BIA mogu da provere. Te takmičarske stvari, te vaše "Zvezde Granda" i vaše javne kuće i pičke materine, to mene ne interesuje. Ne gledam ja to.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ja

02.07.2021 19:06

Ma da napustite posed, a ja cu da pevam u Srbiji. I jos ga ona krava Karleusa brani, a Mladica blati sram je bilo. Ako on nije znao sta peva, a znao je sigurno, kako mu otac nije znao? I kako je onda poslao sina u mrsku Srbiju?

Odgovori 29 2
FOX

02.07.2021 22:40

DOKLE ! (žiri bez stava i obične male muve )

Odgovori 18 0
srle

02.07.2021 23:19

Ma samo ih dovlacite... Svaki od tih mora da dobije maksimalan broj glasova, to je kao neki lobi.

Odgovori 17 1
Marina

03.07.2021 04:30

Bre bre jel se ekavski govori u Srebreniku?