ŠOK! KARLEUŠA SA DOKTORIMA NAPRAVILA PLAN KAKO DA ZAUSTAVI STARENJE! Pevačica progovorila o svim operacijama koje je uradila!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.07.2021

18:32

Karleuša hoće da zaustavi starenje, napravila plan sa lekarima kako da to postigne.

youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o estetskim intervecijama, te pomenula da je sa doktorima napravila plan kako da naredne dve decenije izgleda kao i sada.

Jelena i dalje tvrdi da je radila samo dve korekcije na sebi, a sada je najavila i nove intervencije koje su joj u planu: 

- Jedine dve korekcije koje sam uradila jesu usne i grudi, s tim što u usne nisam stavljala trajni filer nego nešto što mora iznova i iznova da se radi. Jer, mislim da sve što je trajno na licu može da ima i trajne i velike posledice. Nikada na primer nisam radila botoks, međutim sada je vreme i za to. Ušla sam u fazu kada mi je poslednji voz za te neke intervencije. Sada sam sa doktorima napravila plan kako da ja narednih 20 godina izgledam ovako, da se ne promenim. Mislim da je moguće. Naravno, nisam upala u priču o Dorijan Greju koji želi da zauvek bude mlad, ali moj posao je da izgledam jako dobro. Mi žene smo najveći neprijatelji jedna drugoj. Samo nam tražimo mane i vređamo jedna drugu umesto da se podržavamo. Posebno u današnje vreme “bullying”-a, kada su devojke žrtve vređanja na internetu i to zbog izgleda - kaže Karleuša za 24sedam.rs

 

 

Komentari (2)

Loading
Atlija Milorad

03.07.2021 01:07

Stari, cudno ??. karleusa ????