POČELA SAM DA RIDAM, CEO ŽIVOT MI SE OKRENUO U SEKUNDI! Ana Bekuta imala emotivni slom!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.07.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta emotivno je reagovala kada je videla slike iz svog života.

Foto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta progovorila je o jednoj veoma emotivnoj situaciji koja joj se desila uoči koncerta, kada je maltene lila krokodilske suze zbog videa koji je videla.

Naime, Ana je ispričala da je na koncertu angažovala novinara Svetu Vukovića da vodi program i održi uvodnu reč, zbog čega je doživela emotivni slom:

- On je bio bio na jednom kanabeu pored i najavljivao dešavanja tokom koncerta. Imao je divan baršunast glas, baš sam ga volela. Stajala sam iza zavese i mogla sam da vidim film o mom životu koji je bio pušten, a uz koji je on govorio. Možda nije trebalo to da vidim - prisetila se pevačica, piše Alo.

-Gledajući to, krenula sam maltene da plačem, da ridam, a to su bile sekunde pred moj izlazak na scenu. Ja sam izašla na scenu tužna i slomljena, ceo život mi se okrenuo u sekundi. Bila sam i srećna, ali i tužna kad sam se setila tog mog mukotrpnog rada. Ja sam se borila sama, nisma imala leđa koja me štite - otkrila je Ana Bekuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading