(FOTO) TAJ MLADI MUDŽAHEDIN: Bora Čorba opleo po Sadiku i Naseru, a onda poručio da je sve to posledica SRPSKOG ĆUTANJA!

Autor:

Zabava

02.07.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar nije birao brutalne reči!

RepublikaFoto: E-Stock, Instagram
Bora i Sadik

Nakon što su ljudi na društvenim mrežama žestoko osudili ovogodišnjeg finalistu "Zvezda Granda", Sadika Hasanovića, koji je pevao pesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem, pa potom takmičenjem u "Grandu" pokušao da stekne slavu, prašina se ne stišava. Mreže su se usijale od komentara da ovaj mladić treba da bude kažnjen na neki način, a neki su čak poručili da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju.

Skoro niko od članova žirija nije se javljao na telefon, osim Đorđa Davida koji rekao da se produkcija pita za te stvari.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Sadik

Pitajte produkciju za te stvari, mi kao članovi žirija sa tom decom imamo divan odnos, trudimo se da ih u profesionalnom smislu podignemo na što je moguće viši nivo, a to ko kome, kako, zašto, to me ne interesuje - rekao je Đorđe David za Objektiv.

Bora Đorđević je zaključio da je sve ovo posledica srpskog ćutanja.

To je poslednica srpskog ćutanja o zločinima Nasera Orića i njegovih bandita, igranja glumačkih poturica u propagandnim filmovima, čutanja o presudama sramnog Haškog tribunala. Nisu krivi tata i sin sateliti niti "Grand produkcija", taj mladi mudžahedin nije u takmičenju pevao te pesme - rekao je Bora Đorđević.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lucky

02.07.2021 09:04

Da bas tako gispodine Djordjevicu.Samo ne cuti Srbija vec vlast,Beograd i Vojvoduna. Promene se nikada nisu desavale kada se pobune beogradjani i vojvodjani vec,kada se Srbija na noge digne. Sta se sada ceka ne znam,sem mozda da se pojavi neki covek od akcije ,patriota i postenjacina .Onda cemo dugo cekati.