(FOTO) URAGANKA BEZ SILIKONA ŠOKIRALA JAVNOST: Ivana pokazala kako izgleda bez šminke, a zbog OVE fotke svima je zapušila usta!

Autor:

Zabava

02.07.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opravdala titulu najvrelijeg uragana!

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Ivana

Trend da poznate dame ne silaze sa operacionog stola kod plastičnog hirurga traje već decenijama unazad, silikoni, hijaluron i implanti su i dalje tabu tema kod nas. Međutim, devojka koja je uspela da pogazi mnoge predrasude kada je ,,plastični izgled" u pitanju svakako je to Ivana Nikolić.

Članica muzičke grupe ,,Hurikejn" uvek je bila na meti komentara kada je njen izgled u pitanju, a ona nikada nije krila da je na sebi imala nekoliko estetskih zahtava. Ivana je poznata kao jedna od atraktvnijih devojaka na našoj muzičkoj sceni, a sećamo je se i kada je nastupala u spotovima mnogim pevačima, čime se i te kako ponosi, budući da se plesom bavi od malih nogu.

Foto: Instagram/printscreen
Ivana pre i posle operacija

Nedeljama unazad Ivana je bila na udaru raznih podrubljivih komentara zbog njenih estetskih zahtava, te su isplivale fotografije pre operacije, sa kojim Nikolićeva nema nikakvih problema. Ona je odlučila da zlim jezicima zapuši usta i na Instagramu je objavila fotografiju bez trunke šminke, što je i opisom potvrdila.

- Šminka nije potrebna - napisala je Ivana na engleskom jeziku.

Foto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Ivana bez šminke

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Balkan

02.07.2021 15:48

Mnogo privlacnija bez estetskod doterivanja. Ziveli