LUKASU ZBOG KNJIGE PRETE DA ĆE DA OBELODANE SVE NJEGOVE AFERE I DA ĆE GA STRPATI U ZATVOR? Svi oni koje je potkačio NAORUŽALI SE DA MU SE OSVETE?

Autor:

Zabava

02.07.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aci Lukasu prete zbog knjige, hoće da mu se osvete!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aci prete zbog knjige!

Aci Lukasu zbog knjige hoće da unište život!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Aca Lukas napravio je sam sebi pakao od kada je objavio knjigu „Ovo sam ja“! Naime, on je u svojoj kontroverznoj autobiografiji potkačio mnoge likove koji su se pronašli, pa su se sad svi oni naoružali da mu se osvete!

Kad ga budu saterali u ćošak, neće znati šta ga je snašlo!

– Aca nikoga nije štedeo u svojoj knjizi, sve je verno opisao, ali nije pominjao imena, siguran da mu tako niko neće praviti probleme, međutim, prevario se – započinje naš izvor i dodaje:

Prete mu da će ga ostaviti na ulici bez igde ičega!

– Svi oni koji su se pronašli u knjizi uveliko mu prete. Kažu da neće znati šta ga je snašlo i da će ga ostaviti na ulici bez igde ičega. Čak se priča da ga imaju u šaci za neke afere i da će da ga strpaju u zatvor, ali Acu je baš briga za sve. Zna da je čist, prevalio je sve i svašta preko glave i na pretnje se na obazire, već gleda svoja posla – završava izvor za Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading