(FOTO) LUNU STIGLE EMOCIJE, PA PROGOVORILA O GAGIJU I ANABELI! Sada tek sve shvata kada je i sama postala majka

Autor: Republika.rs

Zabava

01.07.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani posebno je emotivna posle rođenja njene ćerkice, te se prisetila srećne porodice koju je imala dok su njeni roditelji još uvek bili u braku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Anabela Atijas

Luna Đogani polovinom prošlog meseca dobila je ćerkicu Miu te su je veoma ponele emocije i prisetila se porodične sreće koju je imala u periodu kada su njeni roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas bili zajedno.

Novopečena majka je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju iz perioda kada je bila beba, a u naručju je drže Anabela i Gagi.

Foto: isntagram.com/Luna Đogani

-Kažu da si emotivan tih "nekoliko" dana posle porođaja, ne možeš da kontrolišeš svoje emocije i osećanja, ja od tog dana nisam tužna, niti imam loše emocije, već one predivne, najlepše, neopisive. Ali od tog dana često mi je ova slika u glavi i često je gledam. Šta je u stvari život i šta nas čini srećnim. - napisala je Luna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladica

02.07.2021 12:47

A tek će shvatiti kada naidje neka mladja pa joj otme muža.

Verica Narancic

02.07.2021 16:06

Dve sujetne osobe ,ne zna se koja je gora-isti soj!