(FOTO) RAZOTKRIVENA AFERA KOJA SE KRILA GODINAMA: Našu poznatu pevačicu SUPRUG VARAO SA ELENOM KARIĆ, ČIM JE SAZNALA PRESAVILA TABAK!

Autor: Republika

Zabava

01.07.2021

11:29

Raskrinkana afera koja se godinama krila, pukla bruka!

instagram.com/elena.karamankaric
Elena Karić u aferu sa suprugom Danice Karić!

Bivši muž Dane Karić više se ne eksponira kao pre 10 godina kada je bio na vrhuncu slave. Svi su pevali njegove hitove, a duet sa zvezdom Draganom Mirković vinuo ga je u sam muzički vrh.

Bio je glavni frajer muzičke scene, jer su mnoge pripadnice lepšeg pola za njim uzdisale. Fanovi su sa ushićenjem očekivali sledeći njegov potez koji će ih "oduvati", on se naprotiv, samo mirno i bez pompe povukao iz javnosti.

Pevač pop muzike Daniel Đokić je bio u petogodišnjem braku sa Danom, ćerkom Bogoljuba Karića. U žaru iskrene ljubavi pevačica mu je posvetila prelepu baladu "Ti si jedini" u čijem spotu se zgodni muž pojavljuje. Međutim, nije sve išlo kao u ljubavnoj pesmi, i 2012. godine su se sporazumno razveli.

instagram.com/danakaric
Dana Karić

Šuškalo se da je razlog razvoda bila preljuba sa njegove strane, i da je sve detalje saznala i njegova Dana. Šokirala se kada je shvatila šta joj se dešava pred nosom i rešila da više ne želi ništa da ima sa njim.

Mediji su pisali da je fatalna žena koja ga je zavela, navodno, niko drugi do njegova snaja Elena Karaman, tada isto Karić.

O svom braku ni Dana ni Danijel nikada javno nisu govorili, tako da se razlog kraha ljubavi i dalje samo nagađa.

youtube.com/printscreen
Danijel Đokić, bivši muž Dane Karić!

Sada nekadašnji pevač živi i radi u Nemačkoj, odakle je rodom. Mnogo voli da putuje i svaku priliku koristi da obilazi evropske metropole. Iako ne živi u našoj zemlji, ostao je dobar prijatelj sa fotografom Dejanom Milićevićem, sa kojim i dalje sarađuje na nekim projektima, a prenosi Espreso.

Pre tri godine dobio je ulogu manekena Luisa u popularnoj nemačkoj seriji "Dahoam je Dahoam".

Komentari (0)

Loading