(FOTO) PALO POMIRENJE: Aleksandra Subotić otkrila nove detalje odnosa sa Pecom, NISAM TIP KOJI SVE ZABORAVI ZA JEDAN DAN!

Autor:

Zabava

30.06.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić odgovarala je na svom Instagram profilu na pitanja pratilaca, a onda je dobila pitanje da li se pomirila sa Pecom, njen odgovor je sve iznenadio.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

Predrag Raspopović i Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić podigla je pravu buru u javnosti nakon što je objavila na svojim društvenim mrežama da je raskinula sa svojim partnerom Pecom, sa kojim ima i dete. Međutim, bivša rijaliti učesnica danas je odgovarala na pitanja svojih pratioca i sve iznenadila odgovorom na pitanje da li se pomirila sa svojim izabranikom.

Naime, danas su njeni pratioci imali priliku da joj od pitanja postave sve što ih zanima, pa je jedno pitanje glasilo:

- Da li ste se pomirli ti i Peca? Da li je sve u redu? - a Subotićeva je dala iskren odgovor:

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić otkrila da li se pomirila sa Pecom

- Jesmo, pomirili smo se. Objasnila sam sve lepo. A da li je sve u redu? Jeste. Hvala Bogu, sve je ponovo u najboljem redu, lično sam i dalje malo pod stresom zbog svega što se desilo, jer nisam taj tip koji sve zaboravi za jedan dan, ali proći će me polako. Njegov pogrešan potez i moja pogrešna reakcija - retko ko može da bude pametan u ljubavi - napisala je Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading