RTS OSTAO BEZ TV LICA! Voditelj napustio nacionalnu frekvenciju!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.06.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi voditelj Miloš Radenković pre nešto više od godinu dana postao lice Dnevnika na RTS, te je mnoge iznenadio pozitivnom promenom koju je uneo, posebno jer je ujedno bio i najmlađe tv lice.

Foto: youtube.com
Miloš Radenković

Ipak, sada kada je već osvojio gledaoce i stekao popularnost, odlučio je da napusti nacionalnu televiziju i pređe na TV Prva.

- Miloš Radenković je novo lice Prve televizije i on će sa koleginicom Anđelom Đurašković od 1. jula na Prvoj televiziji voditi "Jutro", jedan od najpopularnijih jutarnjih programa u Srbiji. Anđela i Miloš biće deo dobro poznatog voditeljskog tima koji čine Marija Tabaković, Marija Savić Stamenić, Filip Čukanović i Bojana Ristivojević. Njihov novi kolega Miloš rano je započeo novinarsku karijeru i nedavno je doneo odluku da sa RTS-a gde je vodio vesti, pređe na Prvu televiziju i postane deo jutarnje redakcije. Za sebe kaže da je ovim putem krenuo sasvim slučajno, a njegov talenat je brzo prepoznat te nije prošlo mnogo vremena do trenutka kada se našao pred objektivom kamere - saopšteno je sa Prve.

Ovim povodom oglasio se i Miloš koji je objasnio kako se oseća povodom ovog transfera:

- Ova ponuda me je zaista oduševila. Zadovoljan sam, nisam očekivao da ću raditi jutarnji program i da ću nekad biti usmeren na taj posao, ali sam veoma srećan. Ovo je za mene veliki izazov i veliki korak napred u karijeri. Potrudiću se da potpuno opravdam dato poverenje - kaže mladi voditelj, piše Telegraf i dodaje:

- Plaši me malo pomisao da je ovo jedna stepenica više, živ program traje pet sati, e to je baš izazov, potrudiću se da to maksimalno dobro odradim.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading