NISAM LJUBOMORAN: Marko Miljković priznao da mu ne smetaju drugi muškarci, a ono što je njemu Luna zamerila iznenadilo je sve!

Autor:

Zabava

29.06.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković gosti su jedne emisije gde su pokazali koliko se dobro poznaju, ali i otkrili šta im najviše smeta u bračnom životu.

Foto: pink.rs/printscreen
Marko Miljković i Luna Đogani

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se venčali i postali roditelji ćerke kojoj su dali ime Mia, prenosi Pink.rs.

Oni su igrali igricu u kojoj su morali da pokažu koliko se dobro poznaju, a među prvim pitanjima je bilo oko čega su se u poslednje vreme ozbiljnije posvađali, a njih dvoje su dali slične odgovore.

Naime, priznali su, da se u skorije vreme nisu ozbiljnije svađali, te da Marko njoj ne može ništa da zameri koliko mu je slatka.

Foto: youtube.com/siktertube

Voditelj je zatim pitao oko čega Marko najviše ljubomoriše Luni, a njih dvoje su se složili da Marko nije ljubomoran na muškarce, a što se tiče oblačenja da on pazi da se ništa ne vidi, ali da želi da ne izgleda kao tetka.

- Nisam ljubomoran, rekao sam joj čak seksepilnije da se obuče večeras. Ona to zna i da nosi i pleni, ne treba previše jer ipak je majka, ali ono. Sako je super, meni ona izgleda kao milion dolara večeras - rekao je Marko.

Foto: Republika.rs/G.D

Njih dvoje su se složili i oko zajedničkog putovanja iz snova, a to su Maldivi.

A onda je usledilo pitanje oko čega Luna Marku najviše zamera.

- Ostavljam haos, bacam stvari gde stignem, skinem se, bacim, ne pipnem po 2, 3 dana, ali ona to uvek uzme, spakuje, ne prigovara mi, ali moguće da će to da navede - rekao je Marko.

- Pa ume tako nekad da, kad skine stvari, baci tako. On ima fotelju, tačno ima mesto gde će da baci. A kada ja uzmem i složim, on kaže da je prljavo - rekla je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading