NAMUČILA SAM SE NA POROĐAJU, PLAKALA SAM! Luna Đogani otkrila sve detalje iz porodilišta!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani polovinom meseca postala je majka, a sada je otkrila i sve detalje iz porodilišta i kako je doneta odluka da se ipak porodi carskim rezom.

Foto: RTV PINK printscreen
Luna Đogani

Luna Đogani progovorila je o svom najsrećnijem trenutku u životu, danu kada je postala majka. Ipak, nije sve išlo kako je planirala.

Prvobitno je rijaliti zvezda trebalo da se porodi prirodnim putem, međutim, pošto se porođaj otegao, lekaru su doneli odluku da se porodi carskim rezom.

-Dobro je protekao. Ja sam trebala prirodno da se porodim, ali je doktor odlučio da je bezbednije da bude carski, malo smo se namučile. Koliko sam se ceo život plašila, ja nisam ni osetila, prva reakcija, pa plakala sam naravno, ja sam toliko bila izgubljena, srećna kada sam videla svoje dete. Ja sam inače doživela da gledam uživo prirodan porođaj pored mene, jer ja dok sam bila u sali, ona se porađala, ja sam se isplakala i za nju. To je bio predivan trenutak - počela je Luna priču u "Ami G" šou.

Na to se nadovezao i Marko koji je opisao svoje emocije kada je saznao da je postao otac:

Meni su svi rekli da ću plakati, ali nisam, valjda od silnog šoka - rekao je Marko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

30.06.2021 11:33

Zaboga. Koga briga za ovu mentalno labilnu osobu. Jel to prva na svetu koja je porodila? I sad se prica da ce u rialiti sa bebom. Znaci, sve je dogovoreno. I brak i dete. A cuti se o zlostavljanoj deci sa posebnim potrebama. Dok pevaljke kupuju zlatne kolevke i o tome se najvise pise, hiljade dece zive u losim uslovima.