SLOBA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Luna pred Markom priznala emocije prema bivšem!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pred svojim sadašnjem suprugom priznala je emocije koje ima prema Slobi Radanoviću.

Foto: youtube.com/printscreen
Luna priznala emocije prema Slobi

Luna Đogani ogolila je dušu i pred svojim sadašnjim suprugom priznala je kako gleda na svoju vezi sa pevačem Slobom Radanovićem.

Ona je u igri istine, koju je imala u emisiji kod Ognjena Amidžića dobila pitanje koji muškarac joj je najveća životna ljubav.

Ona je pre odgovora, želela prvo sa Markom da se konsultuje oko toga da li javno da odgovori na ovo ptanje, te nakon što joj je on dao dozvolu, rekla je:

- Slobodan Radanović. Naravno, pored Marka koji mi je ipak najveća ljubav, Sloba je svakako i to i MArko zna.  Marko je moja najveća ljubav, moj muž kojeg ću voleti do kraja života, ali nemam problem da kažem koga sam volela pre njega. S obzirom kakva je situacija bila, glupo bi bilo da navedem nekog drugog  - rekla je Luna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cemu ovaj naslov kad nije tako

01.07.2021 04:36

Cemu ovo kad nije tako rekla ...bilo je pitanje :''Luna,PORED Marka,navedi ime muskarca koga si najvise volela ....rekla je da MARKA NAJVISE VOLI,da je pre njega volela Slobu

rekla je da je Marko njena naj

01.07.2021 04:51

nije uopste bilo pitanje zivotna ljubav ...vec koga je volela PORED MARKA najvise ...rekla je pre Marka da je volela Slobu ...a da je MARKO NJENA NAJVECA LJUBAV