(FOTO) MILICA PAVLOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN? Pevačica ne krije vezu sa vaterpolistom, a spremni su na VELIKI KORAK!

Autor:

Zabava

29.06.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila je o kakvom venčanju mašta.

RepublikaFoto: Instagram/Nicolas Saveljić, ST/A. Nalbantjan
Milica

Pevačica Milica Pavlović retko govori o svom emotivnom statusu i partneru Nikolasu Saveljiću, ali je na opšte iznenađenje progovorila o tome kakvo venčanje priželjkuje, a sudeći po odgovoru mnoge žene bi se poistovetile sa njom.

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito. To što sam sa juga ne znači da ne volim i moderne stvari. Tako da će na mojoj svadbi biti sve što je u tradiciji našeg naroda, ali i ono što trenutno “vrišti” na Instagramu. Sve to volim - rekla je Milica za "Blic".

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Pavlovićeva

Vaterpolista i pevačica su prošle godine upovili u romansu, koju su dugo krili od očiju javnosti. Vremenom su ih odale fotografije nastale u Crnoj gori, gde su boravili zajedno. Naime, nisu se fotografisali zajedno, ali su oboje postavljali fotografije uslikane na identičnim mestima. Posle toga, pojavio se snimak gde se jasno vidi da Nikolas drži Milicu za ruku i onda je sve postalo jasno.

Iako, zvanične potvrde nema, pevačica se zagonetno smeška kada god je predstavnici sedme sile upitaju za vaterpolistu, a nije nemoguće ni da uskoro stane na ludi kamen, baš onako kako priželjkuje.

RepublikaFoto: E-Stock/Časlav Vukojičić
Milica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

29.06.2021 19:12

Iskreno, meni nesto smeta kod ovog mladica, ali njena roba, njen ducan, pa sve najbolje oboma.