LEI KIŠ HAKOVAN TELEFON! Voditeljka PRETNRULA OD STRAHA da ne iscure njene PRIVATNE PREPISKE!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Lea Kiš susrela se sa veoma neprijatnom situacijom koju je odmah prijavila nadležnim organima, ipak postoji bojazan da njeni privatni podaci i prepiske iscure u javnost.

Foto: instagram.com/leakis.lk
Lea Kiš

Voditeljka Lea Kiš požalila se na veoma neprijatnu situaciju sa kojom se susrela kada je shvatila da joj je hakovan telefon.

Naime, prvo je shvatila da joj je neko hakovao Instagram nalog, a onda su usledili problemi i sa drugi aplikacijama na telefonu. Čim je videla da je vrag odneo šalu, voditeljka je slučaj prijavila nadležnim organima:

-Pa desilo se da mi je hakovan Instagram profil i ne samo to, imala sam određenih problema i sa Viberom, ne bih smela mnogo da pričam o tome jer je sve predato tužilaštvu i nadam se da će vrlo brzo da se otkrije ko stoji iza toga. Na žalost živimo u takvim vremenima da ljude interesuje apsolutno sve kada su u pitanju javne ličnosti. Zbog čega sam ja bila meta, ne znam... Kada dobijem zvaničnu informaciju i kada se završi istraga otkriću vam o čemu se radi - rekla je voditeljka za "Grand news" i dodala:

 -Vrlo je neprijatan osećaj, jer imate osećaj kao da vam je neko ušao u kuću. Toliko podataka i informacija imate u telefonu da ne znate odakle biste krenuli i kontakata ljudi koji možda ne žele da drugi imaju uvid u naše prepiske i poslovnih mejlova. Vrlo jedna neprijatna situacija - zaključila je Lea.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading