(FOTO) TOLIKO LIČE DA LJUDI MISLE DA SU SESTRE: Majka popularne glumice Milene Radulović izgleda NEVEROVATNO DOBRO!

Autor: Republika

Zabava

29.06.2021

12:41

Majka popularne glumice izgleda neverovatno dobro, svi misle da su sestre.

twitter.com/printscreen
Milena Radulović

Milena Radulović godinama unazad slovi za jednu od najperspektivnijih glumica mlađe generacije.

Podsećanja radi, ona je publiku osvojila ulogom u seriji "Jedne letnje noći", a potom su se ređale role u ostvarenjima kao što su "Svemirska princeza", "Patuljci sa naslovnih strana", "Besa", "Pet", "Državni službenik"...

instagram.com/milena.radulovic
Milena Radulović

Prekretnicu u njenoj karijeri je napravio film "Balkanska međa", što je Mileni otvorilo vrata i ruske kinematografije, te je dosad zaigrala u tamošnjim ostvarenjima kao što su "Koljska ultraduboka", "Grozni", "Ruski zatvorenik"...

Radulovićeva je u brojnim intervjuima isticala roditelje kao bezrezervnu podršku, a u toku današnjeg dana je na društvenim mrežama objavila fotografiju majke Aleksandre.

- Majka moja - kratko je poručila glumica uz fotografiju.

instagram.com/mileena_radulovic
Objava Milene Radulović

 

 

Komentari (2)

Loading
Ana

30.06.2021 08:25

Šta je ovo.Ova glumica koja ne zna da glumi je na svim stranama novina.Kako je ona zaslužila da se o njoj toliko priča.I šta nas interesuje njena mama,koja da je na vreme vodila računa o njoj ne bi joj se desilo silovanje.

Ana

30.06.2021 11:46

Kakva majka,kakva ćerka.Pa one su nikakve Nikakva žena koja kad je trebalo nije zaštitila svoju ćerku.A ona nikakva glumica,a hoće da preko medija silom to postane.