(FOTO) POPULARNI GLUMAC BRUTALNO PRETUČEN: Njegova supruga poludela je od BESA, pa dohvatila oklagiju! Razlog je BANALAN!

Autor:

Zabava

29.06.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog posla od supruge dobio brutalne batine!

RepublikaFoto: printscreen
Dobio je gadne batine!

Hrvatski glumac Rene Bitorajac (49) često svoje pratioce na društvenim mrežama voli nasmejati šalama koje su često na svoj račun, a glumac nije razočarao ni ovaj put.

Na svom je Instagramu podelio fotke sa snimanja seks scena s koleginicom, a potom je u fotografiji pokazao kako to izgleda kada nakon snimanja takvih scena dođe kući.

- Fotka 1. Na filmskom setu pre snimanja scene sa glumicom u krevetu. Fotka 2. Kući, nakon snimanja scene sa glumicom u krevetu. Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena sa oklagijom u ruci. Kod mene, fala sreći, nije tako...- napisao je glumac i nasmejao obožavatelje.

 

 

"Rene ,jesi siguran da je to bio filmski set", "Ipak treba sa dve izaćii na kraj, nije to lako", "Žene ga prebile", pisali su mu u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading