(FOTO) VERILE SE MARIJA I DŽEJLA?! Odao ih OVAJ DETALJ, nisu mogle da SAKRIJU!

Autor:

Zabava

28.06.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj odao je Mariju i Džejlu?

RepublikaFoto: instagram.com
Marija Šerifović i Džejla Ramović

 

Otkako su mediji pisali da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji neka tajna veza i da je njihov odnos mnogima čudan, te da mnogi misle da su u vezi, podigla se velika prašina. Iako nijedna od njih nije želela da komentariše te navode, jedan detalj sa finala Zvezdi Granda ih je odao - identično prstenje na ruci.

Nedavno je Džejla, na finalu šoua došla kako bi Mariji, ali i takmičarima pružila podršku i tada otkrila da su joj priče o emotivnoj vezi sa Marijom dosta teško pale.

- Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve - rekla je tada Džejla.

Foto: printscreen/instagram.com
Džejla Ramović i Mahir

I dok one tvrde da između njih nema ničega osim prijateljstva, detalji govore suprotno. Nakon što smo u nekoliko navrata saznali da su pevačice zajedno putovale i boravile u istoj hotelskoj sobi i to uz pomoć njihovih fotografija na Instagramu, i ovoga puta ih je odao jedan detalj.

U pitanju je prstenje koje su obe nosile, na istoj ruci i istom prstu - domalom, koji je predviđen za verenički nakit i burme. Najpre je Džejla objavila na Instagramu fotografiju sa Mahirom Mulalićem, a u prvom planu je bio komad zlata na njenom prstu. On je jednostavnog oblika, nema previše detalja na sebi i liči na verenički prsten. Džejla ga nije stavila na finalu Zvezdi Granda, verovatno pretpostavljajući da će neko da primeti da identičan nakit ima i Marija.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com
Marija Šerifović

Interesantno je da je Šerifovićeva ponela prsten na finalu i često ga isticala u prvi plan, a nosi ga na istom prstu iste ruke kao i Ramovićeva. Dok je razgovarala za medije, Marija je nekoliko puta zaglađivala kosu rukom na kojoj se nalazi prsten identičan Džejlinom. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicama, ali one nisu odgovarale na naše pozive.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nada

28.06.2021 22:05

Kakva šok!

pista

29.06.2021 04:57

bolje da je našla nekog muškarca

Patak

29.06.2021 08:27

Marija je provereni LGBT kadar, mala je u to ušla vrlo proračunato jer ima koristi od Šerifovićke. I dok bude koristi za nju, trajaće "idila".

Ve

29.06.2021 17:47

Njihovi životi, pa neka ih žive kako hoće. Ne znam zašto bi to druge šokiralo?