NIJE MOGLA DA MU OPROSTI: Otkriven razlog raskida Aleksandre Subotić i Pece, nije se nadala da će mu OVO smetati!

Autor:

Zabava

28.06.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otkrila je da je raskinula vezu sa Predragom Raspopovićem Pecom, a sada se saznao i razlog njihovog prekida.

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić i Predrag Raspopović Peca

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je na svojim društvenim mrežama da je njenoj vezi sa 20 godina starijim Predragom Raspopovićem Pecom došao kraj.

- Od noćas više nisam u vezi s ocem svog deteta, on zna šta je uradio i kako je postupio. Nadam se da je sada zadovoljan, kako on, tako i ko već sve treba - napisala je na svom Instagram storiju, a onda ubrzo i obrisala objavu.

Kako Blic prenosi, Subotićeva i njen izabranik već neko vreme imalil  su nesuglasice.

 

 

 

 

Navodno, razlog njihovog rastanka je manjak ljubavi i pažnje koju je Peca posvećivao Aleksandri, te da ona više to nije mogla da trpi, dok je on opravdanje za svoje postupke tražio u poslu.

Sa druge strane, postoje spekulacije i da su Peci često smetale provokativne fotografije koje je njegova partnerka objavljivala na mrežama

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading