ACA LUKAS JE PRE 13 GODINA IZREŠETAO MOG MUŽA! Ivana Selakov progovorila o početka odnosa sa suprugom: Upoznali smo se preko FEJSA!

Autor: Republika

Zabava

27.06.2021

17:32

Pevačica Ivana Selakov progovorila o početku odnosa sa suprugom.

TV Pink/printscreen
Ivana Selakov

Pevačica Ivana Selakov otkrila da je muža pronašla na društvenoj mreži Fejsbuk, pre 13 godina.

- Tad je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na "Evroviziji". Bila sam članica grupe "Bjuti kvins" i spremale smo pesmu za "Beoviziju" i meni je Marko Kon rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme. Tad nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika, viša sila, poslao mi poruku da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo mi krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima – priča Ivana.

Promo foto
Ivana Selakov

Pevačica je otkrila i kako su se uponzali.

- Nakon tri meseca dopisivanja, mi smo se videli. Opet je i to vezano za Acu Lukasa. Imala sam strašnu tremu, povela sam dve drugarice, i u istom lokalu je bio Aca sa svojim društvom. Ja kažem njemu: "Čekam ovde da se upoznam sa jednim likom", kaže meni Aca: "Ne brini, to ću ja da preuzmem". I sad sedimo moje dve drugarice iz grupe i Aca Lukas i dolazi Peđa i vidi mene sa njim, on se oduzeo! I onda je krenulo Acino rešetanje, ali prošao je test i nastvili smo da se viđamo – priča ona, pa nastavlja:

e-stock/KOBRA
Ivana Selakov

- 13 godina je prošlo, sad imamo ćerku. Sad da mi neko ispriča, ne bih verovala. To se tad desilo, i eto zaključuje Ivana Selakov u emsiji "Premijera Vikend - Specijal".

 

 

Komentari (0)

Loading