TAŠKE PRESTRAVLJEN ZBOG TUMORA: Viki Miljković u strahu od raka, SUPRUG JOJ JAVNO ZAPRETIO DA NE SME DA JOJ SE DESI DA RADI OVO!

Autor: Republika

Zabava

27.06.2021

08:30

Viki preti da oboli od raka, Taške prestravljen!

youtube.com/printscreen
Viki Miljković

Mora da vodi računa!

Kako su joj i otac i majka preminuli od kancera, Viki Miljković ima genetske predispozicije da dobije tumor! Zbog toga mora da se čuva i da izbegava stres, a treba da vodi računa i o ishrani!

TAŠKE SE BRINE I MOLI JE DA SE NE NERVIRA!

– Viki nipošto ne sme da se nervira, to je za nju jako loše jer ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor, jer su joj, nažalost, i roditelji imali te probleme – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor!

– Takođe, treba da vodi računa i o ishrani, mora da unosi sveže meso, proteine, što više sezonskog voća i povrća… Rečju, mora da živi zdravo i bez trzavica i zato je i njen muž Taške pre mesec dana opomenuo da nipošto ne troši živce kada se raspravlja s kolegama u žiriju jer to nije vredno njenih živaca i zdravlja. Naglasio joj je da nema nameru da toleriše da se njegova žena potresa zbog stvari koje toga nisu vredne i ona ga je poslušala. I mogu vam reći da se odmah vidi promena, Viki je mirna, nasmejana, ne obazire se na prozivke i kulira. Od tada mnogo bolje i izgleda i sve joj je krenulo. Čak je pokrenula i privatni biznis s nekretninama, pa je uspešna na mnogim poljima. A i duet sa Suzanom Jovanović se i te kako sluša – završava izvor Scandala.

Komentari (0)

Loading